Moderatorius: signs

Parašėlakstute
#16775 svaiginti tai svaigina :bloga
mane kaip minejau is koju isversdavo .... :D
o kiek laiko vartoji, nes jei nesenai tai naturalu, kad toks poveikis.
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#17116 as gal 2 savaites, bet pagrindas tai man Cipralex, cia kaip papildomi tik, tai gal nutrauksiu, pakaks Cipralex'o
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#45280 Skaitau vel viska apie Remerona -nu nezmoniskai skauda inksta kairej,gal ne nuo jo :( mano inkstai gal aplamai jau vaistu nebepaveza,o dar isgeriau nuo skausmo ibuprofena
ParašėTomash
#45283 na as ji valgau ir visai nieko nejauciu :D nei jo poveikio nei kokio salutinio :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#45284 Galetum papasakot savo psichiatrei, kad tau atrodo, jog Remeronas ne velnio taves neveikia. Bandytumet keisti... Ar kazka.
Vartotojo avataras
Parašė cleo
#52935 man nuo remerono eme tirpti galunes, lupos ir liezuvis. teko atsisakyt.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#55505 Sveiki! Aš irgi pradėjau gerti Remeroną.. Kolkas nieko ypatingo nejaučiu, pprieš tai gulėjau ligoninėj, tai nežinau kokius antidep davė, kažkokia maža geltona pailga, o dar prieš tai gėriau Asentrą ir dar Fluanxolio pridėję buvo.. Joo, dabar pačiai jau atrodo. kad aš kažkokia antidepresantų bandomoji.. :bloga O svorio ir aš priaugau, grįžau iš ligoninės, į rūbus nebetelpu... Taip ne išgyt o įgyt depresiją galima.. bandysiu prisilaikyt su valgymu
Parašė Kosmas^
#57220 Gėriau Remeroną. Iš pradžių patiko, nes pagerėjo miegas ir išaugo apetitas. Bet po to pastebėjau, kad jis labai išbukina emocijas. Tuo metu aš jų visai neturėjau. Teko nutraukti...
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#57379 O aš su svoriu nesusitvarkau.. neyt šeimos gydytoja, pamačius, kad geriu remeroną, pirmiausiai apie svorį paklausė..sako nieko čia nepadarysi..
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#59217 man dabar jo israse 30 nakciai. nejauciu jokio pasalinio poveikio, tik teigiama. nepalyginsi su tuo kosmaru kai jo reikejo gerti arkliskas dozes pries pora metuku.
Parašė zvirblis
#61205 aš geriau remerona gal mėnesi priaugau 10kg o daugiau naudos jokios beje nuo jo tinsta kojos
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#61209 pasakyk gydytojui, parinks kitus vaistus
Parašėnegative
#61210 Ir bus pasaka be galo.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#61211 galimas varijantas, bet nebūtinai juk
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#61487 Tai va, aš irgi pasiekiau svorio rekordą, susiėmiau, valgiau labai mažai ir beveik vien vaisius, tai per 2 sav kilą numečiau, bet paskui per kelias dienas du priaugau, o šitie jau ketvirti AD, na kaip atsirinkti, kurie tinka???