Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#63238 susitvarkyti irgi. labai stipriai susitvarkyti.
Vartotojo avataras
Parašė era
#63239 Aš tai padariau! Susitvarkiau... Kaip faina..
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#63305 rytojui. t.y. siandienai. pabaigti didiji tvarkymasi, pataisyti prekine isvaizda ir gerai gerai issimiegoti.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#65638 labai labai smarkiai susitvarkyti kūną- išsipešioti plaukučius kur reikia, smarkiai išmirkti vonioj, susitvarkyti pėdas, išsiteplioti pieneliu, plaukus palepinti balzamu, veidą kauke, rankas kremu ir t.t. ir panašiai...
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#65669 įvykdyta =)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#65724 Išversti vieną filmą. Vyrišką lytinį organą dėjau, neišversiu turbūt.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#66258 negerti, jokio alkoholio.
surukyti ne daugiau 10-ties cigareciu, liko 9
nueiti i kirpykla, nes baisiai atrodau
sociai pavalgyti tris kartus per diena, baigiu pavirsti i mumija
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#66425 Sulaukti krepsinio varzybu transliavimo per radija ir iskesti darbo diena.
Vartotojo avataras
Parašė TR
#66429 Pažiūrėti krepšinį (idėjos eit į rotušės aikštę jau atsisakiau), ir nuveikti ką nors prasmingo. Ką nors.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#66431 sutvarkyti namus is pagrindu - t.y. visas visas spintas spinteles, stalcius ir t.t., sudeti kitur drabuzius ir kitus daiktus perdeliot kuriuos reikia, pagaminti vakariene vaikui, kuris bus pas mane sivakar ir ryt iki pietu. ir kaip reikiant issimiegoti. gerai gerai issimiegoti. nes mano sirdele lipa lauk ir labai silpna.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#66553 issimaudyti,simple as that :D ir tam liko 15 min...
Vartotojo avataras
Parašė consvela
#66568 Nuvažiuoti su kaimyne iki pašto
Parašė Indre
#70100 Kaip nors paversti savo isvaizda i zmogaus (dusas, kremai, makiazas) ir nuvaziuoti i paskaitas, dvi ir jas kaip nors issedeti... grizus pradeti rasyti uzsikrauta kursini (ne sau, o pazistamai)... va, dar seminarui pasiruosti :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#70101 Neužmigti už vairo. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
nulis rašė:Neužmigti už vairo. :bloga

esu tai patyres, labai nemalonus adrenalino antpludis paskui buna kai pabundi vaziuodamas 120 km/h net kojos nutirpsta kai suvoki galimas pasekmes :D