Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė oksana
#4988 Tuoj eisiu per kiema su labai dideliu maisu siuksliu-paciai geda ,kad retai jas nesu :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4992 aš kartą į mėnesį praeidavau. su kokiais 5 milžiniškais maišais šiukšlių. dabar namų darkytoja jas neša.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#5002 susitvarkiau viską, išskyrus vonią
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#6467 Tokio darbo pati neatliksiu-nukrito drabuziu kabykla,bet reikes surasti koki dieda ,kad igreztu tuos medvarscius :?
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
oksana rašė:Tokio darbo pati neatliksiu-nukrito drabuziu kabykla,bet reikes surasti koki dieda ,kad igreztu tuos medvarscius :?

A kur gyveni? :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#6473 :lol: horacijau, man vonioje kranas prakiuro, gal gali pakeist? aš irgi neturiu kas suteiktų pagelbą. net nemoku pati nusipirkti. ir dar elektros jungikliai keli baigia išeiti iš rikiuotės. ai, dar sekcijos stalčius išlūžo :evil:
Vartotojo avataras
Parašė oksana
Horacijus rašė:
oksana rašė:Tokio darbo pati neatliksiu-nukrito drabuziu kabykla,bet reikes surasti koki dieda ,kad igreztu tuos medvarscius :?

A kur gyveni? :wink:

Pamary-jau uzkaiciau kavute paskubek :D
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė::lol: horacijau, man vonioje kranas prakiuro, gal gali pakeist? aš irgi neturiu kas suteiktų pagelbą. net nemoku pati nusipirkti. ir dar elektros jungikliai keli baigia išeiti iš rikiuotės. ai, dar sekcijos stalčius išlūžo :evil:

O ko cia nepakeitus? O i stalciu tai turbut kas tai isirioglines buvo? :lol:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#6477 tikrai ne aš, ne todėl, kad man nepatinka sėdėti stalčiuose, tiesiog į juos netelpu.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#7178 paruošiau pietus...
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#7312 Siurbiau siandien kambarius. Ne pats, o dulkiu siurblio pagalba.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#10666 kaip bebūtų keista, šiandien atsikėliau geros nuotaikos, ko beveik niekada nebūna ir netgi susiploviau didžiulę krūvą indų. nors jau neatsimenu kiek laiko rytais, o ir kitu paros laiku visiškai nieko negaliu daryti. matyt tam turėjo įtakos vakarykštis stresas.
Vartotojo avataras
Parašė Lukrecija
#10762 nors ir supykus bet isviriau pietus
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#10769 sutvarkiau gimines istorijos nuotraukas