Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#5125 ruošiu pamokas,
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#5194 mes tai statom didelę puzzlę kas vakarą :) jei nepasikeis nuotaika, tai gal anksčiau pasiimsiu ir išsivesiu pasivaikščioti mergužėlę savo :)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#5636 Mano vaikas apsirgo tai nevedziau i darzeli,nusimato daug puzliu,daug multiku perziureti :)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#5638 O jus mamytes matet,kad yra sukurta kaledu senelio svetaine kur jusu vaikas gali jam rasyti el.laiskus? www.kaledu-senelis.lt
Vartotojo avataras
Parašė Lukrecija
#6529 su savo vaiku susitaikiau
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
Lukrecija rašė:su savo vaiku susitaikiau

tikrai šaunu ;)
aš visą dieną buvau su drauge, kuriai bloga
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#7216 Sokau su vaiku be muzikos-valsa :)
ParašėSandra
#7266 apleidau vaika...nuo ryt taisysiuosi....
ParašėSandra
#7415 Pasitaisiau...su vaiku, prisidege zvakiu gulejome dviese vonioje, paskui issimaudem abi, issiplovem galvas ir ejome mokintis skaiciuoti, paskui daryti karpinius...tik, kad jai vis galo nera...Sakiau vaikui skirsiu po 1 val. i diena gryno demesio...Normaliai? ar per mazai?
Parašėnemo
#10706 Vakar lipdėm su vaikais iš modelino žaisliukus :)

Sandra, manau, vaikas sugertų visą tavo laiką, maniškės irgi sunkiai atsiplėšia, jei jau pradedam ką nors žaisti, tai be galo be krašto... O kartais nėra jėgų.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#10856 dar4m pikanti6kus krep6elius: nusipirkom krepšelius jau iškeptus ir dėjom į juos pikantišką mišrainę (sūris, krabų lazdelės, kiaušinis, česnakas, majonezas, prieskoniai)...ech...kaip gera gaminti...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#11180 darėm angelo karūną kalėdiniam spektakliui.
ParašėSandra
#11204 blyn reikia su vaiku padaryti popierine angela ir pelytes rubus karnavalui...O man gi DEPRESIJA!!! Nu nedidele, bet kazkaip ne iki tu rubu....
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#11256 su vaiku pabimbinejom po galerijas senamiesty...
ParašėSandra
#11317 Pasimokinome skaityti rasytinemis raidemis KAIP TIK TINKANCIA PRADEDANCIAM SKAITYTI 6 METU VAIKUI KNYGA "Alisa stebuklu salyje" :D ...bet, kad pati tokia issirinko...
Pazaidem su zmogeliukais...
pasprendem darzelio problemas ir pakurem soki...