Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Untanis
#64873 Aš netyčia... :shame
Vartotojo avataras
Parašė era
#64945 Plauti vonios grindis..
Vartotojo avataras
Parašė nulis
era rašė:Atsisėsti ant šalto porcelianinio unitazo... Ačiū, mielasis, ačiū....

Aš, moteris, nesuprantu, kodėl klozeto dangtis turi būti nuleistas. Juk čia nuolaidžiavimas moterims. Vyrams reikia pasikelt, moterims - nusileist. Lygiosios. Kodėl dangtis turi būti nuleistas, paaiškinkit man kas nors? :D
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#65431 turbut ne sendienos o viso gyvenimo buvau laidojimo reikmenu parduotuveje isirinkau kazkokias juostas , nusipirkau zvakiu ir dar visokiu niekuciu ko reiks, kad tevams maziau... reiktu :kutikuti
Vartotojo avataras
Parašė Untanis
#65503 Lorke, kam tau tuo DABAR rūpintis?
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#65842 puse devyniu turiu but kabinete kur vel ims kaulu ciulpus tyrimams numirsiu is baimes, skaudes net sapnavosi, kad eilini kart is pirmo kart nepataike turejo kartot fuj :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#65844 Darbas.
Vartotojo avataras
Parašė era
nulis rašė:
era rašė:Atsisėsti ant šalto porcelianinio unitazo... Ačiū, mielasis, ačiū....

Aš, moteris, nesuprantu, kodėl klozeto dangtis turi būti nuleistas. Juk čia nuolaidžiavimas moterims. Vyrams reikia pasikelt, moterims - nusileist. Lygiosios. Kodėl dangtis turi būti nuleistas, paaiškinkit man kas nors? :D

Nu, žiūrėk..
Vyrui baisiai spaudžia.. SIAUBINGAI nori siusioti, nespėja pakelti dangčio. Jis tai daro atsistojęs. TARKIM nepataiko, bet pavalyti nenuleistą dangtį visada gali.
Moteriai baisiai spaudžia. SIAUBINGAI nori siusioti, nespėja nuleisti dangčio. Ji tai daro atsisėdusi.

Esi kada atsisėdusi ant šalto porceliano/keramikos nuogu užpakaliuku?
Paskutinį kartą redagavo era 2008 08 20, 10:02. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Egidoška
#65890 Siandienos baisiausia veikla 2 h trukanti treniruote :bloga Fui net bloga pagalvoti... o dar reikes neblogai pasiaiskinti kodel nebuvau vakar,tuomet atskaitys didziausia morala... nekenciu ju visu...
Vartotojo avataras
Parašė costa
#66013 Apocalyptica koncertas :cry:
Vartotojo avataras
Parašė nulis
era rašė:Vyrui baisiai spaudžia.. SIAUBINGAI nori siusioti, nespėja pakelti dangčio. Jis tai daro atsistojęs. TARKIM nepataiko, bet pavalyti nenuleistą dangtį visada gali.
Moteriai baisiai spaudžia. SIAUBINGAI nori siusioti, nespėja nuleisti dangčio. Ji tai daro atsisėdusi.
Esi kada atsisėdusi ant šalto porceliano/keramikos nuogu užpakaliuku?

Nežinau, man matyt įaugę į kraują žiūrėt, kur sėdu. Mat užaugau namuos, kur neapšlapintas tualetas yra šventė.
Beje, baisiau už atsisėdimą ant porceliano yra atsisėdimas ant paprasto dangčio kai tau 40 laipsnių temperatūra. Va tada tai tikrai šalta. :)
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#66023 Shoooping :bloga Ieškojau kokių drabužių naujų ir batų, bet prisipirkau per daug kosmetikos. Turiu jau 5 pudras ir 3 skystus eyelinerius. Kam man tiek?
Beto dar buvo sugedęs trulikas ir reikėjo pėsčiai eit 15min. Įdegiau baisiai. O džaugiausi, kad šią vasarą pavyks išsisukt.
Nu vat. Pasiskundžiau.

Aš, moteris, nesuprantu, kodėl klozeto dangtis turi būti nuleistas. Juk čia nuolaidžiavimas moterims. Vyrams reikia pasikelt, moterims - nusileist. Lygiosios. Kodėl dangtis turi būti nuleistas, paaiškinkit man kas nors?

Tiesiog todėl, kad vyrai klozetą naudoja atsisukę į jį priekiu, tad prieš naudojant jiems yra patogiau pažiūrėt ar dangtis nenuleistas. O moterys atsisukę nugara, tad prieš sėdant dar joms reiktų žvilgtelt per petį ar net apsisukt, jei labai trumpas kaklas. =)
Vartotojo avataras
Parašė consvela
#66027 Pokalbis telefonu. Nekenčiu blogų naujienų.
Vartotojo avataras
Parašė Egidoška
#66112 Mane visi nervina.... :evil:
Vartotojo avataras
Parašė costa
#67552 Pasakyti darželio auklėtojoms, kad atsiimu mažę ir vesiu ją į kitą darželį. Siaubas, kaip nemalonu.