Moderatorius: signs

Parašė klubas
#66381 pabandziau, man nuo cipralex blogai. turiu dezute, gal kam reiktu uz puse kainos?
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#66382 kiek laiko geri?
Parašė klubas
#66392 3 savaites.
Parašė auksiukas
#66417 na man tik dabar po dvieju menesiu, menesi geriant po 1 tab. nebera salutiniu poveikiu, o kad labai gerai butu ir nepsakyciau, bet zinoma geriau nei pries pradedant vartyoti, gydyoja sake kad reiks gert po 2 tabl.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#66422 pagerk menesi.jei nepraeis, eik pas daktara sakyt.Man praejo po triju.Bet poveiki pajutau jau po dvieju.
Auksiuk, o kokia doze mg geri?
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#66444 kaip ir as.kazkodel ir man norisi padidinti doze :bloga
ParašėLi
#66523 Pradedant vartoti antidepresantus kartais buna gana kosmariski dalykai.Po 1-2 menesiu paprastai organizmas pripranta ir viskas ok.Problema tame,kad jeigu pas zmogu stipri depresija,daznos panikos atakos ir baimes priepuoliai,tada pradejus vartoti vaistus gali visi sitie dalykai tapti dar stipresni ir daznesni.Zmogus gali mesti vaistus,susigalvoti kad niekas jam nebepades,kad vaistu jis nepernesa ir t.t.Reikia stengtis isilaikyt pradini laikotarpi ir jam praejus daznai zmogus pasijunta tikrai geriau.Nenusiminkit,daugumas is serganciu perejo siuos kanciu kelius.
Parašė Indre
#67610 cipralex pradejau gerti pries 9 menesius. pirmosios savaites buvo siaubingos ir pykino ir galva siaubingai skaudejo. ir tik po geru 2 menesiu pajutau pagerejima, beveik nebepasikartojo panikos priepuoliai, o ir noras gyventi atsirado... dziaugiuosi, kad nuo vaisto nepadidejo svoris.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#67655 man ir jie tuo patinka :)
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#69284 O jum nuo Cipralexo nesvaigo galva? Burna nedžiūvo?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
Aurėja rašė:O jum nuo Cipralexo nesvaigo galva? Burna nedžiūvo?

Burna tai dziuva aplamai nuo daugelio AD, ir galvos svaigimas irgi budingas (ypac - staigiai atsikeliant), ypac pirmomis vartojimo savaitemis, paskui organizmo cholinergine sistema adaptuojasi ir buna lengviau... svarbu negerti kaloringu saldintu gerimu nes svoris augs greitai...
Parašė Indre
#69342 Nors ir senokai siuos vaistus geriu, bet jauciu galvos svaigima - ypac staigiai atsistojus...
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#69343 Ačiū, Maša :)))
Aš tik dabar juos pradėjau vartot, tai sėdžiu apsvaigus :)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#69364 Indre, tai gal tavo spaudimas aplamai zemas? Man taip buna kai padauginu vaistu raminamuju.