Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#67831 O čia mano Ataro prasikaltęs snukelis :)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#67834 Nuostabus padaras. :angel
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#67836 Dėkui =)
Labai :D Kerštingas kaip biesas, komandas prisimena tik tada, kai nori ėsti, prasikaltęs žiūri va tokiu žvilgsniuku :D Ir dar serga jau gana ilgai, labai tikiuos, kad pasveiks, nes šiaip linksmas, judrus... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#67839 O kuo serga?
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#67841 Lėtinis inkstų uždegimas... Vetas sakė, kad turėtų pasveikt, bet man jo, vargšiuko, labai gaila - kūdas ir dar beria kartais vietom... :bloga Nors šiaip tai jam dzin balalaika, aktyvus kaip visada.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#67842 Vargšiukas. Nu bet greit pasveiks, pamatysi. =)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#67843 Tikiuosi =) Žinau, kad lėtinė liga - tai ne ūmi, reikia žymiai daugiau laiko :) O tu, kaip matau, niufą turėjai? Aš augu kartu su diiideliu senbernaru, man ir vieni ir kiti tokie faini, geražirdžiai meškinai :angel
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#67846 Vaje, tai mes abi su meškinais augom. :eros Kas gali būti geriau, ar ne? Už šunį ūgio tau iki pečių. :angel

Maniškis žiemą tampydavo mane su rogutėmis po Vingio parką, o vasaromis plaukiodavom po ežerus. Jis plaukia, o aš ant jo į gaurus įsikibus. Ach, smagumėlis. :angel
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#67848 Aš kai gimiau, tai tam šuniui jau metai buvo - kurį laiką AŠ jam iki pečių nesiekiau :D Aišku, kas gal;i būt geriau už tokį milžiną - labai mėgdavau užmigti atsigulus šalia to šuns, taip šilta būdavo, atsimenu... =) Mama mane su juo į smėlio dėžę vesdavo, o pati eidavo namo tvarkytis - jis manęs toliau smėlio dėžės neišleisdavo, būdavo pasakoma "Barsai, saugok" :D Dar labai mėgdavo, kaip ir priklauso, iškišt galvą važiuodamas mašinoj, bet seilėdavosi tada be proto - tai kartais paskui važiuojantys vairuotojai sulaukdavo "siurprizo" :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#67849 Aš buvau antrokė, kai jį gavom. Irgi mėgdavau ant grindų šalia jo užmigt. O plaukų kiek! Visi draugai prie kojinių prilipusius kuokštus namo parsinešdavo. :D Dar krūvą metų senas uogienes išsitraukę viduj rasdavom jo plaukų. :D
O mašinos langas irgi visas nuseiliotas buvo. :D Iki šiol man nieko nėr gražiau kaip pamatyt besiplaikstančias šuns ausis išlindusias pro važiuojančios mašinos langą. :angel
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#67850 Aha, su tais plaukais tai apskritai kosminiai dalykai būdavo :D Kai šerdavosi, tai dažnai darydavo taip: užlipa ant sofos, o ten toks šiurkštokas, gruoblėtas gobelenas ir brūūūkšt šonu per atkaltę - taip ir lieka kailinė juosta :D Dar labai mėgdavo naktį patyliukais įsilipt į lovą ir atsigult prie šono - įsivaizduok, koks suspaustas prabusdavo "laimingasis", kuriam tą naktį pasisekė sulaukt kompanijos :D Bet tokie tai kaip reikia šunys - yra ką paniurkyt :D Aš ir dabar labai senbernaro norėjau arba Vidurinės Azijos aviganio, bet... Pamatėm šitą maušių ir jau antri metai po kojom pinasi :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#67851 V.A. aviganiai irgi nuostabūs. O fainiausia, kai meškiai iš vandens išlipę purtosi šalia. :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#67855 Jei šviečia saulė, tame 360 laipsių krioklyje gali pamatyti vaivorykštę :D Jie draugiški - sykį išlipo iš vandens, tai negi purtysis kur nors atokiai - nea, pribėga ir žiūrėk, koks puikus vanduo, pirmyn maudytis :D Bet koks jis man juokingas būdavo šlapias, negaliu :DD Man dar labai patikdavo, kai grįždavo pasilakstęs po pievą - labai įdomu būdavo rankioti tuos visus lakišius, varnalėšas ir apskritai viską, kas nesitiki, kad gali prilipti :D Kaip dabar atsimeu: sodas, žiema, Barsas laksto po apsnigtą lauką - ir grįžta visas viena didžiulė "ponška" :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#67857 Vaivorykštę. :D :D Maniškis kartą taip net gerbiamąjį Landsbergį pavaivorykštino, kai anas buvo sustojęs šuniu pasigrožėti. :D Liko šlapiu kostiumu. :D O žiemą tai ne tik toks gniūžtė parbėgdavo, bet kartais ir didelis varveklis, nes sugebėdavo į eketę įlįst pasimaudyt. :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#67859 O prie kailio tai jo, lipdavo viskas. Vingio parke net buvo išnykę erkės, nes visos pas mano šunį sulįsdavo. :bloga