Moderatorius: Astro-Meška

ParašėSandra
#682 Siandien padariau menesi vilkintas suvestines - darbu sarasas mazeja....ir dar nutariau kasdien skirti laiko su vaiku pazaisti zaidimus: siandien darem is sasiuvinio tokia knyga, klijavom paveiksliukus.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#811 šįvakar aš truputį paskaitysiu vietoj mezgimo...
O rytoj padarysiu jogos seansą.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#827 As sendien noriu issedeti namie ramiai ,tyliai gal pasiimti kokia knyga ,bet jauciu,kad jau nelabai iseis man tai jauciu kyla nerimas kuris mane varo i kazkur kur akys veda.Ar yra cia dar tokiu kaip as ,kaip susitvardot nuo tu veiksmu bereikalingu?
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#967 Siandien as nebijosiu ir nepanikuosiu sesti uz vairo ir nuvaziuosiu i kaima
ParašėSandra
#1287 Siandien prisipuciau padangas ir susitariau del zieminiu padangu keitimo...
Manau kaip tokiai s...dienai visai neblogai. Ir negulejau lovoje, nors blioviau sumoje gal 5 val. (na del skyrybu ir tu avariju).
ParašėLeta
Sandra rašė:Siandien prisipuciau padangas ir susitariau del zieminiu padangu keitimo...
Manau kaip tokiai s...dienai visai neblogai. Ir negulejau lovoje, nors blioviau sumoje gal 5 val. (na del skyrybu ir tu avariju).

Aš šiandien valgysiu tik arbūzą ir gersiu tik vandenį ar arbatą. Jokio "gramelio" badui užmušti :!:
ParašėSandra
#1726 Siandien sumokejau bauda policijai, susitvarkyti nunesiau batus, grieztai atvedziau paskaitas, susiploviau indus, daug verkiau, isgeriau vaistu, apsiraminau ir einu miegoti, praejo 3 dienos po skyrybu...dar gyva....
Parašė Aqua
#1765 Užsibrėžiau sau per išeigines susitvarkyti butą, spintas ir perskaityti seniai užmestą, bet įdomią knygą. Dar susitvarkyti namų pajamų-išlaidų balansą. Kol kas jaučiuosi chaose.Aha, dar neviršyti užsibrėžtos dienos clonazepamo normos - 1 tabletės, nes pastaruoju metu kankina stiprus nerimas ir doze jau gerokai viršijama.
Vartotojo avataras
Parašė svajone
#1787 Prisiruošiu nueiti į parduotuvę. Prisiversiu kaip nors. Buvo partrenkusi mašina, tai dabar geriausiai jaučiuosi namie.
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#1869 Svajone - pažįstamas jausmas, kai norisi išvengti to, kas buvo itin nemalonu, skausminga ir pan. Man iššaukdavo panikos priepuolius kai kurių vietų aplankymas. iš pradžių eidavau su drauge, paskui viena, save įtikinėdama - "matai, nenualpai", "va, nieko :idea: neatsitiko". paskutinis išsigebėjimas būdavo kžkoks minčių nukreipimas - vandens ieškojimas rankinuke arba lentynoje, skambinimas telefonu..
Parašė Aqua
#1878 Prisiverčiau važiuoti pas mamą. Tiesiog nesvarstydama, per jėgą rengiuosi ir važiuosiu. Reikia save įveikt.
Nors labiau norėčiau drybsoti lovoje.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2043 svajone, eik tik ten, kur šviesoforai yra. aš taip darau.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2075 perskaityti konspektus apie nusikaltimus visuomenės saugumui.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2078 pradėt iš naujo skaityt raštvedybos taisykles, kad prisimint ką jau pamiršau. nors vieną skyrių.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2182 pabaigt vaikui šaliką ir pradėt tą rašvedybą, kurios vakar nepradėjau :oops: