Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Egidoška
#67564 turbut vel teks susitikti su TUO zmogumi,ohhhh kaip as jo nekenciu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Vartotojo avataras
Parašė consvela
#67571 Daiktų pakavimasis ir visoki ten atsisveikinimai ir "paskutiniai kartai" :bloga

Na ir kodėl aš nemoku kaip žmogus, po truputį, per savaitę susidėt tų lagaminų... :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė costa
#68352 Tuoj atsikels rėksnė ir reiks eit į kiemą :bloga
Parašė Indre
#68525 Teko vaziuoti i miesta pasirasineti sutarties ir laukti laukti laukti kol visi formalumai bus sutvarkyti :(
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#69750 Buvimas debile.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#69787 buvimas darbe su sypsena veide, nors klykiu is skausmo.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#69797 pakliuti i visiska liuti su vaiku ir toli nuo namu nuejus i parduotuve...
Vartotojo avataras
Parašė costa
Maša rašė:pakliuti i visiska liuti su vaiku ir toli nuo namu nuejus i parduotuve...

Tik nesakyk, kad tavo vaikui liūtis nepatiko!!!! Maniškė per lietų tai eina užvertus galvą į dangų, kaip jai patinka tie lietaus lašeliai :)
Parašė Indre
#69854 Ruostis rytojaus egzamino perlaikymui...pavargau...atsibodo :(
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#70769 buvau pas stomatologe, istrauke danti, trauke labai ilgai, pasake po menesio kai prades gyti tada ateiti, tai iseina, kad visa menesi man bus zaizda ta nesuprantu, dar buvau pas psichologe su kuria nejo susikalbeti, nes jauciausi baisei ir nieko negalejau suprasti ka ji man norejo pasakyti, ji manes klausinejo toks jausmas, kad ji kalbejo su mano psichetre ir jos abidvi klausineja to paties, as vis blaskiausi neprabuvau nei puse laiko ji pasake sendien nesusikalbu su tavim ir uzsiraseme kitai dienai, visai susimaisiau, nebezinau kada pas koki gydytoja eiti ju truputi jau per daug, turiu issimegoti, gal tuomet bus askiau:bloga
Parašė Indre
#83120 Per lietu vaziuoti i paskaita, nes buvau slapia ir susalusi, net kava negelbejo... o dar ir paskaita truko tik pusvalandi :(
Dar indu kruva isplauti reikejo sugrizus i namus...
Vartotojo avataras
Parašė era
#83206 Šiandien teks daug po miestą maltis apsikrovus daiktais.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#84939 išvalyti katės tuliką
Vartotojo avataras
Parašė drakosa
#85026 Susiruosti iseiti is namu
Parašė Indre
#85791 Klampoti po purvyna :bloga batai iki siol purvini ir tiiingiu isvalyti....