Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#67861 Purškalo nuo erkių flakono jam užtekdavo dviems kartams, ne daugiau. Pas dabartinį bambizą tai bent jau matosi, jei kokia įsisega, o kai kailis kaip lokio... Tai tik žiūri, kad jau voliojasi ant grindų tokia nebepakrutanti pilka "pupa" :bloga Baisiausia buvo, kai nuvažiavom į kaimą o jis ten prisigaudė blusų... Ne tas žodis, kas per ferma gyvių pasidarė. Ir taip naikinom, ir kitaip, o paskui senelis veterinaras PLIKAI nuskuto :D Visas kvartalas krito pamatęs :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#67865 Košmaras. :D :D :D Mirčiau pamačius. :D :D Mūsiškis tai tik grybelį vis pasigaudavo. :bloga Ai, dar labai smagu būdavo ausis jam valyt. Dievaži, tikrai iki alkūnės sukišdavau ranką į ausį. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė costa
#67867 Mes šiandien vaikščiodamos po kiemą su maže pamatėm panašų ciuciką į Rėjos, tik tokį baltai/juodai plėmuotą, tai mano garbanė kad užrėkė: Mū-MŪ-MŪŪŪŪŪŪŪŪŪ!!
Nuu, niekaip nepavyko jai įrodyti, kad čia šuo, o ne karvė :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#67916 Mano šunį kažkad abuvo sunku įtikinti, kad arklys yra arklys, o ne didelis šuo. :D

Pardavinėja 3 mėn. niūfukus... Hmz......... :?
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
costa rašė:Mes šiandien vaikščiodamos po kiemą su maže pamatėm panašų ciuciką į Rėjos, tik tokį baltai/juodai plėmuotą, tai mano garbanė kad užrėkė: Mū-MŪ-MŪŪŪŪŪŪŪŪŪ!!
Nuu, niekaip nepavyko jai įrodyti, kad čia šuo, o ne karvė :bloga

:D :D :D Aš kai pirmą kartą pamačiau juodai baltą VA aviganį, buvau įsitikinus, kad mažas veršiukas, kol arčiau nepriėjau :D O su tuo MŪ-MŪ prisiminiau epizodą ne į temą. Sesė dar buvo visai mažutė, bet labai mėgdavo, kai jai kas piešdavo kokius elementarius paveiksliukus (na, gėlytė, kiškutis, namelis ir t.t.). Vieną kartą mama (o iš jos dailininkė kaip iš manęs ekskavatorininkė) paišo jai žvėrelius net sušilus. Girdžiu dialogą: "Žiūrėk, Godute, kokia karvutė, MŪ-MŪ, pažiūrėk kokia karvė, ji pienuką duoda" Sesė (tokiu graudžiu balseliu):"Ma, kiaulė būna tokia rūžava". "Godusėli, čia gi ne kiaulė, čia karvė, MŪ-MŪ". "Čia KIAULĖ!!!". "Karvė, Godusiuk, žiūrėk, MŪ sako". "Ma, aš kitą kartą su sese paišyt noriu, jos karvė ne kiaulė". :D

Nuli, o jis mėgdavo tas ausis valytis? Barsui tai už kaifą būdavo - net lekuodavo patenkintas. O šitam durniukui neišvalom be veto, raminančius turi leist :bloga Matyt mažiukui, kai kirpo ausytes, skaudėjo, tai ir nesileidžia dabar :bloga Dabar negalima dėl inkstų raminančių leist, tai vaikšto "prižėlusiom" ausim...
ParašėTomash
#68890 Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
ParašėTomash
#68891 cia mano naujas augintinis Grantas =)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#68892 Oi koks fainutis =)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#68893 Nuostabus 6uo. :angel
Vartotojo avataras
Parašė era
#68922 Pozuot mėgsta :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#68943 Užaugęs bus fotomodelis :D Bet jau mielybė... =)
ParašėTomash
#70000 kaip ismokinti suneka prasyti i lauka o ne sikti kur papuola?
Vartotojo avataras
Parašė era
#70002 Mano tėvai murkdydavo nosytę į tai, ką pridirbo :/
Užtat į lauką vesdavo reguliariai.
Pamažu išmoko.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#70006 Na, nosiuko tai nebūtina baksnoti :)
Tiesiog visada, kai "dirba" kambary tegul gauna bart ar sulenktu laikraščio lapu, geriausia - per patį procesą. Tuo pačiu reguliariai vesk į lauką, kelis kartus per dieną - ir kai darys balutę ar :shit ten, tegul sužino, koks jis geeeeras, geruuutis :) Taip ir įpras ir dar gana greitai :)
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#70792 jo lauke daryti tai greit ismoksta jei tik reguliariai vedi.

Kokia Jusu nuomone apie sterilizacija? nes arteja naujieji metai ir mano kalytei bus antra ruja, per pirma tai suvargau, bijau kad dar vieno tokio steso neatlaikysiu :) ji issivalydavo, bet neviska, tai isivaizduojat turbut kas dejosi namie. O gal yra kokiu sunisku pampersu, ar dar kokiu dalykeliu? Ar per antra ruja ji jau mokes? nes kai buvo pirmoji tai teko paciam mokinti kas ir kaip daroma :D