Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė vikute
#69429 kad nustociau susinervinus valgyti viska is eiles... :(
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
vikute rašė:kad nustociau susinervinus valgyti viska is eiles... :(

as ir taip pat to noreciau... ne nepajuntu kaip mano rankos pilnos maisto kuri tuoi suskisiu i burna , ne neklausiu saves ar as to noriu .
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#69439 O kaip prisiversti valgyti kaip žmogui? :( Ne kišti į save bet kokį nutvertą šlamštą, o valgyti. Aš net sumuštinio pasidaryt nebesugebu, vakarais tik kartais namiškiams kažką pagaminu. O visą dieną sistema tokia: jei kažką atneša ir padeda po nosim, gerai, valgysiu, o jei ne - tai arba visai nevalgau, arba bet ką, ką randu šaldytuve ir ką gaminant nereikia nė piršto judint... Aš jau jaučiu, kad nuo tokio "maisto" nebegerai darytis pradeda :verysad: Išvada - nors maitintis norėčiau kaip žmogus...
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#69467 nzn ka patart...prisimenu save visiskoj depresijoj.guledavau ir niekas nerupedavo.taigi zinau, kad su laiku oageres.tik tiek tegaliu pasakyt.bet tu stipri ir istversi =)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#69468 Noriu turėti vaaaaaaaaaaaaaaaaalios.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#69472 Nors mažą mažytį lašelį.
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#69482 Norėčiau grįžus po darbo namo nebežliumbt. Dieną kažkaip dar dar, o jau kai pareinu... Ir vis sakau sau: nu šiandien tai jau nebliausiu, bet ne, negaliu gi... Kaip to atsikratyt???
Vartotojo avataras
Parašė era
#69506 Man geriausiai padeda kito, norinčio žliumbti raminimas. Tada savo bėdas kažkaip užmirštu ir susikoncentruoju į kitą žmogų.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#69747 Nebūti debile.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#69788 nebejausti geru jausmu, prisirisimo, meiles, artumo.ir isvis nebejausti!!!!
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#69798 Oj Vikute, man kai buvo visai blogai, pasidare visiskas nejautimas nieko - nei dziaugsmo nei skausmo,,, tai patikek tai dar baisiau...
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Maša rašė:Oj Vikute, man kai buvo visai blogai, pasidare visiskas nejautimas nieko - nei dziaugsmo nei skausmo,,, tai patikek tai dar baisiau...

zinau, buvo tarpas,kad ir as nieko nebejauciau.bet tada man buvo geriau... :(
Parašė Indre
#69855 ...kad pagaliau ismoksciau suplanuoti laika taip, kad netektu visko daryti paskutne minute...

...kad atrasciau valios numesti tuos penketa nereikalingu kilogramu...

...kad sugebeciau uzsispirti ir nenusipirkti, cigareciu pakelio (kol ju neturiu galiu ir tris dienas nerukyti)...
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#71325 noreciau buti kaip visi normalus zmones...
Vartotojo avataras
Parašė nulis
lorke rašė:noreciau buti kaip visi normalus zmones...

Ir aš... :(