Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#69404 man nuo cipralexo irgi sukasi galva, nors geriu seniai.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#69408 doze gal per didele?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#69409 kad neber kur mazint :)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#69414 kiek geri?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#69421 10 mg

manes netrikdo tas svaigimas, ne pastoviai. trikde kai po pertraukos pradejau gert vaistus, tai kelias dienas kaip kosmose jauciausi. bet galva nesvaigo. o gal ir ne nuo to svaigsta, ka as zinau
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#69422 tai gal valgai mazai? man pacioj pradzioj truputi svaigo pora dienu, bet ir db, po pertraukos, nebesvaigo.gal tau zemas spaudimas koks ar cukrus netvarkoj? nesimatavai?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#69424 spaudimas mano sokineja visuomet, jau labai seniai
Parašė Indre
#69514 [quote="vikute"]Indre, tai gal tavo spaudimas aplamai zemas? Man taip buna kai padauginu vaistu raminamuju.[/quote]

Kiek matuodavausi spaudima, jis visuomet normalus budavo... o galvos svaigimas buna nepriklausomai nuo raminamuju gerimo, nes as juos geriu tik reikalui esant. Va, dar pastebejau, kad galva svaigsta dazniausiai ryte arba velyva vakara.
Vartotojo avataras
Parašė cleo
#69518 o tas Cipralex yra serotonininis? Kuo jis pvz. skiriasi nuo Stimuliotono, Asentors ar Sertralino?
Ar gerai jis veikia nerimą - tokį visuotinį, atrodytų visai be priežasties?
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#69647 apie ji tiek nezinau, kad galeciau atsakyti.
Man padidinta doze pradejus gert pradejo pykinti.Ne tik rytais, bet ir diena visa. :bloga
Parašė Indre
#69689 Cleo, bent man sis vaistas padejo nuslopinti toki visuotini nerima, sakytum kylanti is niekur be priezasties, lyg kad kas bloga nutiks jausma...
Vartotojo avataras
Parašė tolive
#69737 mane irgi pykino padidinus dozę iki 20mg, bet kartu geriu ir kontraceptikus, tai maniau nuo jų. bet kaip pastebiu cipralex mano visuotinio nerimo neveikia, geriu jau metus..reiks keist..
Parašėimdigo
#71615 kai as bandziau gerti si vaistuka tai mane labai migde...tik isgerdavau tablete po pusvalandzio ar valandos galedavau eiti miegoti...galva taip pat spausdavo,sukdavosi siek tiek..tai meciau tuos vaistus...gelbejuosi valerijonais ir arbatomis...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#71669 nu nieko sau. mane tai tonizuoja
Parašėimdigo
#71670 na tau tai gerai...man gal ir vaidenosi kad nuo ju galva spaudzia nes daznai prisigalvoju nesamoniu bet siaip tai miegot galedavau eiti pilnai...