Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 09 16, 05:31
Nustebino zmogus kuris man visiskai nepatiko i kuri net ziureti negalejau
- 2008 09 16, 15:16
Medėja, kai dirbau "Čarlstone", tokią mini konferenciją pas mus buvo surengę psichiatrai. Darydamas pranešimą ir išvadas gydytojas nesislėpdamas rėmėsi dvejų metų senumo statistika ir duomenimis. Pagyvenus informacija geriau, negu jokios...
Есть грань, за которой железо уже не ранит
- 2008 09 17, 14:23
Visoj psicho- srity dviejų metų informacija yra dar labai šviežia. Kažkada per paskaitą mums pasakojo apie "naują tyrimą", kuris, pasirodo, buvo apie dvidešimties metų senumo. Pradėjom prunkšt ir vaipytis, o tada mums buvo pasakyta, kad toks terminas psichologijoj tikrai nėra ilgas.
Rėja rašė:Medėja, kai dirbau "Čarlstone", tokią mini konferenciją pas mus buvo surengę psichiatrai. Darydamas pranešimą ir išvadas gydytojas nesislėpdamas rėmėsi dvejų metų senumo statistika ir duomenimis. Pagyvenus informacija geriau, negu jokios...
Visoj psicho- srity dviejų metų informacija yra dar labai šviežia. Kažkada per paskaitą mums pasakojo apie "naują tyrimą", kuris, pasirodo, buvo apie dvidešimties metų senumo. Pradėjom prunkšt ir vaipytis, o tada mums buvo pasakyta, kad toks terminas psichologijoj tikrai nėra ilgas.
Aš nesusikirtau. Aš atradau 10000 būdų, kurie neveikia.
- 2008 09 17, 15:43
pastarasias kelias dienas pradejau bijot visu garsu ir tai ka matau, nors nieko ipatingo nera bet man atrodo lyk pasaulis griutu. kazkos perdetas jautrumas i viska, nors psichologiskai esu rami bet pojuciai kazkoki nenormalus.
Mano sielai gerai, dabar jau gerai
- 2008 09 18, 08:47
Zodziu prabundu 5 ryto... ziu vaikas miega musu lovoj... uzsiklojes savo koldryte...pienukas negertas...
KAIP jis cia atsirado??? Islipt negalejo pats...juolab su kaldryte...
kokioj komoj as ji ten paguldziau ir kodel?????? neatsimenu nicnieko...
Itariu taip gavosi todel, kad as radau viena tablete kventiaxo ir isgeriau nakciai kartu su kita seroquelio... istikro tai veikloji medziaga ta pati tik gamintojai kitokie bet gavosi va koks reiskinys... koma kazkokia...
KAIP jis cia atsirado??? Islipt negalejo pats...juolab su kaldryte...
kokioj komoj as ji ten paguldziau ir kodel?????? neatsimenu nicnieko...
Itariu taip gavosi todel, kad as radau viena tablete kventiaxo ir isgeriau nakciai kartu su kita seroquelio... istikro tai veikloji medziaga ta pati tik gamintojai kitokie bet gavosi va koks reiskinys... koma kazkokia...
abilify 30 mg, quetiapine 200 mg, paroxetine 40 mg, valdoxan 50 mg
- 2008 09 18, 17:56
tikriausiai, kai tik temperatura man nukris iki 37 varysiu pas veterinara, nes jau nebejuokinga. Kazkas jei tikrai negerai.
-------------------------
Visi mes čia bepročiai,
tik kai kurie daugiau.
Neišskiriam nei vieno,
nei Eglės, nei admino.
Miss S.
Visi mes čia bepročiai,
tik kai kurie daugiau.
Neišskiriam nei vieno,
nei Eglės, nei admino.
Miss S.
- 2008 09 19, 09:32
o bliot , vakare guledama savo kambari jauciausi kazkaip nepatogiai (galvojau kalti siaubo filmai kurios zejau ) paemiau telefa , ijungiau diktafona , ir irasinejau garsus. snd paemiau paklausyt ... nu sakes , man jau baisu daros
Mano sielai gerai, dabar jau gerai

parasiau laiska vienai poniai, ji turetu tureti. zodziu, veikiu "per pazistamus"