Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė era
#67464 Ištranzavau kone septintą valandą ryto.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#67474 papasakojau pardavimu vadovei durniausia girdeta anekdota
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#67871 Netyčia bakstelėjau pirštu į akį. :D Nu netyčia kažkaip ranka slydo nuo stalo. :D Skauda, bet košmariškai juokinga. :D
Vartotojo avataras
Parašė costa
#67873 Toks, sakyčiau, gana originalus būdas susižaloti :)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#67904 erzinom vairuotojus, kaip kvaila ir juokinga. bet kai uzisivija pora kilu buna nebe juokinga :vovere
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#67996 Vakar vakare pamiršau ištraukt skalbinius iš mašinos - taip ir liko iki ryto :bloga
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#68903 isleidau beveik visus pinigus, kuriuos taupiausi insulino pompai, visokioms nesamonems kuriu net man nereikia :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#69007 Netyčia prikračiau pelenų ne į nuorūkų stiklainį, bet į obuolių sulčių. :( Ir nesu tikra, ar neatsigėriau. :(
Vartotojo avataras
Parašė vikute
nulis rašė:Netyčia prikračiau pelenų ne į nuorūkų stiklainį, bet į obuolių sulčių. :( Ir nesu tikra, ar neatsigėriau. :(

:D ale Ziopliuke pasidarei paskutiniu metu.tai aki isiduri, tai sultis su pelenais geri :bloga
Parašė Indre
#69074 [quote="vikute"][quote="nulis"]Netyčia prikračiau pelenų ne į nuorūkų stiklainį, bet į obuolių sulčių. :( Ir nesu tikra, ar neatsigėriau. :([/quote]

...o as daznai rukydama kava geriu, tai ne karta esu i kavos puodeli pelenu prikracius, o ne i pelenine :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#69749 Visą dieną buvau debilė.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
nulis rašė:Netyčia prikračiau pelenų ne į nuorūkų stiklainį, bet į obuolių sulčių. :( Ir nesu tikra, ar neatsigėriau. :(

Cigarečių pelenai (kaip ir bet kokie kiti) - sterilūs, tai gi, nėra dėl ko nervintis :D
Parašė autumn
#70451 Aš nuolat visur išeinu pusiau šlapiais plaukais - kol kas dar gyva ir su nepadegtais smegenim :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#70453 Nieko, tuoj aš tau padegsiu. :twisted: