Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė costa
#67868 Įkalbėjot :)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#71110 HELP!!!!

KOKS CIA AUGALAS???

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#71111 Lapai panasus i kanapes :) bet is tikro tai neaisku, prastai matosi. Ten krumas ar gele?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#71112 cia zole tokia...dabar zydi lauke, jos visur pilna o pas mus aplink nama ypac, gan auksta, ne kanapes tikrai...

mes su vaiku jai alergiski labai, itariu
Parašė autumn
#71119 "Gamtos apsaugos departamento Biologinės įvairovės skyriaus vedėjas Selemonas Paltanavičius „15min“ sakė, jog šiuo metu Sosnovskio barščius lengva pastebėti ir jo su jokiu kitu augalu nesupainiosi – gėlynai yra skėčio formos, panašūs į krapų, tik kur kas didesni, o šis augalas gali išaugti iki kelių metrų, tačiau jų nereikėtų liesti ar skinti."

Panašu?
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
autumn rašė:Šiaip mintis kilo, kuri gali būti neteisinga - gal čia kokie sosnovskio barščiai?
http://www.lrt.lt/site.admin/Editor/ass ... ciai_m.JPG
Tada jie labai nuodingi :bloga

tikrai ne tie, tuos nuodu kalnus gerai pazystu, ju lapai kitokie nei anam paveiksliuke. ir dar tie sosnovskiai smirda :)
Paskutinį kartą redagavo Morpheus 2008 09 19, 20:22. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#71125 Tikrai ne tie. Žiedai gi ne "skėčiai" net. Anų ir aš su niekuo nesupainiosiu :bloga
Parašė autumn
#71140 Aš tai juos su bet kuo supainiočiau :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#71146 Man čia labai panašu į kažkokį kiečio giminaitį. Aplink, matau, auga ir tie :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#71168 kad en sosnovskiai tai faktas,

cia turbut ir bus kiecio giminaiciai... bent rusiskai as juos vadindavau pelynais...

auga ir zydi tikri pelynai pas mus aplink, gal tik ne tokiais mastais... o mes tik i lauka iseinam su vaiku, asarojam, snarglys bega, man net veida niezti... pernai vaikui tuo pat metu rugseji buvo tas pats man tik nedasuto kad tai sie augalai...

ir jei tai kieciai dabar suprantu kodel vaikas netoleruoja zaliu nevirtu morku... kogero gaunasi kryzmine reakcija...
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#71695 zodziu issiaiskinau cia pelynas pats tikriausias
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#71715 A va... :shock: Aš jų niekada nemačiau taip rausvai žydinčių, tokio dydžio... :)
Parašė Indre
#72444 Turiu tik tris geles, lyg ir rupinuosi jomis, bet vakar pastebejau, kad vazonine rozyte geltonuoja ir meta lapus, orchideja neprazysta daugau nei 10 menesiu....Gal turit patarimu, ka daryti, kad manosios gelytes atsigautu?