- 2008 04 02, 16:32
Pagalvok ar tau tada reikia ten eiti? Ten pokalbi naudinga tiek kiek pati stengsies, niekas stebuklingos piliules neduos...
Anyway sekmes, jei dar kokie klausimai rasyk PM atsakysiu
lakstute rašė:Patarkit, ryt einu i individualia psichotepatija ... ir man baisu... nezinau ka reikes sakyti , ko klaus... ir aplamai kas per ja veikiama, ar ji naudinga?
Pagalvok ar tau tada reikia ten eiti? Ten pokalbi naudinga tiek kiek pati stengsies, niekas stebuklingos piliules neduos...
Anyway sekmes, jei dar kokie klausimai rasyk PM atsakysiu
Myliu gyvenima o jis myli mane...

taip ilgai jos laukiu, kad man ta psichoterapija pradeda atrodyti kaip išsigelbėjimas, kaip kažkas stebuklingo... kažkada lankiausi pas vieną psichologę, bet ji būdavo tokia apsnūdus, kad ir mane apimdavo snaudulys ir nieko nebesuvokdavau, nes labai užsimanydavau miego... namo grįždavau išsunkta kaip citrina ir iškart krisdavau į lovą... tikiuosi, kad taip nebus dabar... tikiuosi, kad psichoterapija padės man išsikapstyti iš perfekcionizmo, kompleksų liūno

.Psichoterapeutas pradejo klausinet apie santykius su mama.man psichoterapija gal dar pades ,nes dar tik 19m ,manau ,kad vaistai tera tik simptomu mazinimas,o priezasties tai negydo...