Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė vikute
costa rašė:Nuliui nulyyyčiui ir Agni :))) Ir dar vikutei :jap

:jap
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#71778 visu pirmiausia noriu padekoti Vikutei - uz tai, kad vakar nuejo ir parode artimiesiem savo savijauta...aciu Ausrai, uz tai, kad pranese man, kaip viskas baiges...Aciu ir Tomui...dar Zinoma Medejai, Brigitai, ir Agni uz tai, kad nespjove i vakarykste situacija...nezinojau i ka dar galiu kreitptis...
Parašėimdigo
#71785 noriu padekoti savo seimai,draugams,jums visiems kurie yra forume,ir viskam kas gyva,aciu labai B)
Parašė Indre
#72071 Noriu padekoti savo darugei, kuri isgirdusi, kad vel nepakylu is lovos, atvaziavo ir su manimi pabuvo, sugebejo pasivailscioti mane istempti ir dar i kina nupirko bilietus siam vakarui, kad tik neliudeciau ir neverkciau =)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#72178 savo direktorei. uz tai, kad mane pakencia, palaiko ir siaip yra gera man ir supranta mane. turbut todel, kad yra gydytoja pgl profesija
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#72215 Savo draugui ir jo zmonai uz 4 dienas triuso ir kapitaliai suremontuota kambari. Uz dyka, dovana mano gimtadieniui =)

dar labai labai padekociau kam nors kas sutvarkytu po remonto likusi bardaka :D
Vartotojo avataras
Parašė era
#72220 *šokinėdama mojuoja rankute*
Me! Me! Pick me!
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#72613 zmonems, kurie pas mane atvaziavo vakar. Erai - ypatingai uz isplautus indus :) Vulneratus - uz kantru klausymasi mano inkstimo siandien. Bendradarbei, kuri sugebejo mane itikinti, kad viskas yra gerai.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#73545 Marsei. Ji zino uz ka. Labai labai aciu :)
Vartotojo avataras
Parašė Untanis
#73547 Erai. Už tris staigmenėles ir tą beprotišką vakarykštį pasiūlymą :jap
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#73737 Marsei. Uz nuosirdzia pagalba moraline ir kita (ne pinigais, beje) nereikalaujant jokios atskaitomybes ir nekeliant jokio kaltes jausmo
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#73769 Visam šiam klubui už neįkainojamą paramą ir palaikymą!! :flo Turbūt Dievas mane myli, kad pas jus atvedė :))) Daug jums nuostabių dienų ir svarbiausia:sveikatos! :heart
Parašė Indre
#73917 Senai matytai draugei, kuri sugebejo valanda isklausyti mano verkimo ir sugebejo nuraminti :flo
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#74864 Ačiū forumiečiams už viską . myliu.
Viso...
ParašėTomash
yze rašė:Ačiū forumiečiams už viską . myliu.
Viso...
kur iskeliauji? :?