Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#72782 taigi arbatos, kokias žinote, ar padeda (na bent kiek), taigi dalinkitės patirtimi, nes praverstų kok termosas darbe ;-)
Parašė Indre
#72806 Bandziusi ivairiu arbatu, bet ryskaus efekto nepastebejau...Tiesiog man jos patinka, skanios. Taigi pries miega ar dienos metu megaujuosi siomis arbatomis - "Karvelio" melisu, saldziu sapnu arbatomis ir "Jadvygos zoles" nervus raminancia arbata (dar zinau, kad Jadvygos zoles turi ir daugiau nervus veikianciu arbatu - miegui, kaip antidepresantinio poveikio ir kt.).
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#72808 Melisų arbata.
p.s. prašau temų pavadinimus rašyti didžiosiomis raidėmis.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#72820 Ačiu už info :-)
Agni turėsiu omenyje atričiai
Vartotojo avataras
Parašė linn
#80594 as tik ir gelbejuosi raminanciom arbatom..nes valerijonu nebeturiu..lietuvoje gerdavau NEURO-3,o kur esu dabar geriu kazka panasaus bet silpnesnio poveikio,siek tiek padeda..
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#80622 aš irgi išbandžiau neuro3. dabar vėdinu spintelę ;-)
Vartotojo avataras
Parašė linn
#80629 na jei vartoji ka stipriau uz ta arbata tai ir vedini..gal man gali atsiusti..nes pas mane cia nera tokios.. :DD
Parašė autumn
parijas rašė:aš irgi išbandžiau neuro3. dabar vėdinu spintelę ;-)

Jooo, kvapelis tai jos užmušantis... Dėl to aš jos ir negeriu. Stovi sau ant lentynos jau kelintus metus...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#81295 veikia tiek, kiek angliukas, gal net maziau :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#81298 angliukas veikia labai gerai apsinuodijimus ir nevirškinimą. pagrindinis vaistas pas mus.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#81899 Oho, tikrai brangus velniukas :bloga
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#82883 62 litai ir 20 centų nėra brangu, jei tik padeda...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#82895 Kai aš grašius uždirbu ir taip vos iki mėn. pabaigos datraukiu, man brangu..
Aišku kai šūdina absoliučiai, tai bet kokįą brangenybę įsimesi į skrandį nors ir prasiskolint tektų, bet čia jau kitas dalykas.
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#110687 Kaip meciau vaistus cheminius pusmeciui, tai po pusmecio labai padejo man i neuro1,2,3 ir nota lasai retsykiais, bet va daktarai prirase visokiausiu biesu gert :bloga