Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė lorke
#71829 kai nueisiu pas psichologe ir kai ji eilini karta prades juoktis isdryst pasakyti jai, kad ji uzsiciauptu nes tai erzina :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#71847 Lorke, o kodėl ji juokias? Iš ko?
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#71854 nezinau mes kalbames, gal pasakau ka ne taip ji viska paverce juokais, jai daug kas atrodo juokinga, bent jau man taip atrodo, tada labai kvailai jauciuosi =)
Vartotojo avataras
Parašė era
#71855 Pmenu, kai dariau kažkokį testą, irgi prajuokinau psichologę.. Dramblį priskyriau vandens indams, nes niekur kitur jis netiko...
"priimsiu tai kaip humorą.. Nes labai jau kraupu.."
:D
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#71857 :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#73368 sutvarkyt namus, padaryt valgyt ir pailset su knyga
Parašė Indre
#73412 Grizti traukiniu i sostine nesusigadinant nuotaikos traukinyje....
Parašėnegative
#73434 Pasimokyt. Istoriją ir fiziką. Pasiruošt fizikos apklausai.
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#73753 Šiandienos eilinis tikslas, nesipykti su laiku ir erdve, o ypatingai su laiku ir nekreipti į juos tiek dėmesio, kad dieną sugadintų. Ji jau baigiasi, bet kol kas visa tai vis dar mane erzina.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#73757 neisproteti nuo aplinkinio pasaulio atzagarumo
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#73996 Nepraleisti visos dienos bežiūrint į laikrodį ir galvojant, ką aš galėčiau šioje laikrodžio rodyklės vietoje nuveikti, kas nepriverstų jaustis taip lyg protas atrofuotųsi, nekeltų absurdiškų minčių, būtų naudinga ir pakankamai malonu. Dėja, jau daug valandų taip praleidau, laikas kažkuo užsiimti ir smegenis tuo užmigdyti.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#74044 tikslas prisigerti. nes reikia
Vartotojo avataras
Parašė smekla
parijas rašė:tikslas prisigerti. nes reikia

Jukl tu žinai ko ištiesų reikia... Juk tikrai ne šito.. ypač kai tiek esi atsilaikęs
ParašėKatinas
#74112 perskaityti psichologija
Parašė autumn
#74332 Vėl aplankyti Aukurą :)))