Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė lorke
#69673 man irgi jos prirase senden gert rytais ir pietum po 75mg :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#74101 Nuo ryt geriu. :bloga Baisiai bijau šalutinio poveikkio po Agni patirties. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#74157 bet zns nebuvo is vis jokio.
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#74210 aha,norėjau tą patį rašyt - man suveikė greitai ir be jokių kraupių poveikių.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#74347 Išgėriau. Laukiu šalutinių poveikių. :cat
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#74350 Nelauk. Tada mažesnė tikimybė, kad bus. :da
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#74352 Truputį pykina ir sunku nulaikyti galvą.
Parašė kukutis
#75565 Aš jau pora savaičių geriu Alventa ir mane kankina baisus mieguistumas. Naktį miegu 8-9 ar dar daugiau valandų. Tada dar dieną 2 valandas mažiausiai miegu. Ir, nepaisant to, noriu dar daugiau miegot. O blogiausia, kad atsikėlęs jaučiuosi taip sumautai...nemoku apsakyt...kažkokia baimė, panika, vos verkt nepradedu. Nebežinau, kas vyksta. Darosi nebepakeliama. Ir taip kasdien... Manau, kad tam gal įtakos turi Alventa.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#75636 baimės ir panikos neturi but. reik keist vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė simili
#95589 Štai jau pusė metų praėjo kai geriu alventą-depręsijos ir nerimo nė ženklo, svorio nepriaugau nė gramo(nuo seroksato prieš tai - 10 kg) o va su miegu prastai.Migdomųjų reikia .Vistiek tobulų vaistų nėra :bloga :bloga
Vartotojo avataras
Parašė gilu
#95594 nu keista man cia skaityt, tiesa pasakius:) anksciau geriau cirali, priaugo daug svorio ir tinau, tad paskyre alventra. is karto pradejau gert 150mg, jokio salutinio poveikio, tik kiek miegas pirma savaite buvo negilus, kartas nuo karto nubusdavau, bet praejo. daugiau viskas gerai, cia rasot vemia, pykina, karstis.. neitiketina:) na, man jie tiko. manau, kad tie, kuriems tinka, internete neraso, nes nera reikalo, o labiau raso tie, kuriems kazkas ne taip. sekmes visiems:)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#95601 labai šaunu, kad tau tiko. betgi ne visi tokie puikus kaip tu.
Vartotojo avataras
Parašė gilu
#95883 agni, ko cia uzsiputei?:) nepasakiau nieko bloga. nereikia but tokiai izeidziai. ir as nei pirma, nei paskutine, kuriai tiko, o cia teigiamu buvo labai mazai pasakymu, del to ir parasiau.
jei Tau jie negeri, nereiskia, kad ir kitiems tai turi buti.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#95955 pakeisk toną. šaunu, kad tau tiko, bet tą galima ir kitaip pasakyt. beje tikimas ar netikimas nelabai turi ką bendro su pirmu mėnesiu jaučiamu šalutiniu poveikiu.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#96083 Išrašė Alventą. Jis vartė kortelę, tada išrašė - bet kad aš kartas nuo karto geriu vaistus nuo širdies ritmo sutrikimų. Tai čia kaip dabar? :? Jis manęs net nepaklausė, ar vartoju, bet kortelėj įrašas apie tuos vaistus tai yra. :?