Moderatorius: Astro-Meška

ParašėTomash
#74184 siandien man stogas nuvaziavo, nes labai linksma ir faina klausau garsiai muzikos ir relaxinu :D
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#74228 O man stogas nuvaziavo, nes buvo puiki diena (vis dar yra). Puikiai praleistas laikas su saunia asmenybe, rytoj isplaukiu i baltija, as vel turiu kurybiniu minciu, visokiu ideju, srautas toks didelis kad nespeju susivokti :super jau buvau pamirses koks tai jausmas. Siandien as patenkintas gyvenimu, aplinka ir visais aplinkiniais. Tikiuosi tas jausmas isliks ilgam.
Parašė Indre
#74236 Vulneratus, dziaugiuosi, kad tokia tau nuostabi diena ir jausmas esantis tavyje :super
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#74238 Ir tau taip bus...
Parašė autumn
#74265 Nes dirbau 12 valandų, mlia.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#74541 Nes mano vaikas visa diena OZYS... ir aprekiau ir per uzpakali uzvoziau ir gerai papurciau... :(
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#74563 nes nuvaziavo. ir vaziuoja vaziuoja vaziuoja toliau. neturiu su kuo pasisneketi. tai ir vaziuoju is paskos.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#74568 Kai nuvažiuoja stogas - atsiveria dangus. Tai gal geriau nevažiuok, pažiūrėk į dangų? :)
Vartotojo avataras
Parašė era
#74574 Guliu sau laiminga lovoje.. Virš manęs dangus, žvaigždės.. Guliu, mėgaujuosi lengvu vėjeliu ir vis mąstau.. "Kur, po galais, dingo mano stogas??"

Jei rimčiau, kartais gamtos grožis mane paveikia gan juokingai. Bet smagu!
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#74576 Tu visada taip anksti keliesi? :?
Vartotojo avataras
Parašė era
#74577 Aha. Kad ir kada nueičiau miegoti,kad ir kiek naktį būtų tekę miegoti, rytais visad keliuosi panašiu laiku. Na, kai jau labai blogai jaučiuosi, prasivartau lovoj iki 8:00-8:30.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#74581 Pavydžiu.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#74609 Nes kažkas jam benzino užpylė :D Super, tik bijau kad čia neadekvačios reakcijos atvejis - rytoj važiuoju pas draugę, jos brolio laidotuvės, nežinau, kaip reiks kalbėt su jos tėvais, o nuotaika kokių 50 metrų virš jūros lygio :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#74614 Viskas, parvažiavo.
Parašėnegative
#74621 Nes nesuprantu elemantariausių fizikos dėsnių, atsivėrė žaizda kojoj, neapturėjau pasirūkymo.