Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė lorke
#70997 tetis atejo ir pasake, kad jis pats nuves mane i kapines tik uz keliu valandu turiu susiruosti einu skint geliu =)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Aurėja rašė:Yze, ir diktofone girdėjos garsai?... kokie? Blyn, numirčiau iš baimės :x

du kartus girdejos juokas , krizenimas ir kazkeno kvepavimo garsas
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#71007 nu nieko sau. jei čia ne pokštas, tai laikas pas gydytojus :) juokauju :D
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Medeja rašė:nu nieko sau. jei čia ne pokštas, tai laikas pas gydytojus :) juokauju :D

o ka man gydytojai pades?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#71014 na jei girdi ko nera...
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#71026 Daugiau suerzino, negu pradžiugino, bet sumoj nustebino... Manasis grįždamas namo nupirko "Miesto IQ" ir gavo, pasak kioskininkės "nemokamą briedą". Atsiprašau, "priedą" - Paleckio "fronto" reklaminį, khm, laikraštį (?..) Esmė ne idiotiškos partijos įžūli reklama, bet tai, kas ten rašoma... Iš pradžių leidom į kelnes, nes tokių nesąmonių net paksistai ir darbiečiai kartu sudėjus nesumąstė. O paskui pasidarė baisu - JUK YRA TOKIŲ, KURIE TUO TIKI!!! :x Marija, saugok savo žemę... :sos:
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#71062 aš tai nė neskaitau tokių, išmetu labai greitai :)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#71063 Baik tu, paskaityk - pramoginė "literatūra", kokių reta :D
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#72466 Truputį užsigavau mažąjį kojos pirštelį į spintos kampą. Kažkaip neatkreipiau dėmesio. Nuėjau į virtuvę atsinešt valgyt, po to atsisėdau prie kompo, po to kažko ėjau į kt. kambarį ir tik grįžus pastebėjau, kad visas butas nupėduotas kruvinais pėdsakais :bloga O prie kompo, po stalu - maždaug 8cm skersmens kraujo balutė. Pasirodo prasiskėliau tą pirštą :bloga Bet jokio skausmo ir ŠITIEK kraujo :bloga
Vartotojo avataras
Parašė era
#72603 Automobilyje pamestas telefonas..
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#73139 Nors mačiau jau antrą kartą bet... Vet. klinikoj antrą kartą sutikom tą patį rotveilerį. 80-ties kilogramų rotveilerį. :bloga Ir jis - sulysęs, numetęs apie 20 kilogramų :bloga Jėzau, reikėjo jums pamatyt tą mažą mažą palyginti su kūnu rotveilerio galvytę ir plonas plonas kojytes... :bloga Jis net nepaeina pats, šeimininkas po pilvu kiša didelį rankšluostį ir dviese neša/veda tą drambliašunį... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#73367 kitu nuomone apie mane sitam forume :D
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#73761 vieno is vadovu skambutis 7 ryto: "tai tu DAR ne darbe?????"
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#74561 mano pacios postai, parasyti apsirijus vaistu, kuriu as neprisimenu. nu nieko sau parasau kartais... :?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#74675 nustebino, o gal ir juodai prajuokino kazkoks kaimynas islindes i dienos sviesa visas sutines ir susiveles,

pirma syki einant jis manes paklause, siandien antradienis ar pirmadienis? Labai nustebo, kai pasakiau, jog sekmadienis :D

antrasyk griztant is lauko su pupa jis paklause kiek valandu, ir dar labiau nustebo, kad jau 7, ir dar vakaro... net perklause..."hm...vakaro?"

:D :DD