Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Indre
#74466 Tai greiciau keli tikslai - susitvarkyti namus, pasigaminti valgyti, atlikti sau kelias grozio proceduras, sutvarkyti spinta, pasiziureti kelis straipsnius, gal net iki batu parduotuves nuvaziuoti :) kazkaip kupina jegu siandien esu =)

P.S. Vakare pranesiu kaip sekesi tai igyvendinti...
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#74482 Būtinai, būtiniausiai padirbėt. Žūtbūt.
Parašė Indre
#74545 Valio, valio igyvendinau visus planus iskyrus vaziavima i batu parduotuve :super
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#74558 Susisiūti atsipalaidavusias puspalčio sagas.
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#74615 Nušliaužt į parduotuvę.
Parašėnegative
#74619 Kokiu nors būdu pagydyt nors šiek tiek koją, kad neilitų prie nieko ir nupiešt eskizą dailei.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#74746 pribusti... iseiti is miglos
Vartotojo avataras
Parašė smekla
yze rašė:pribusti... iseiti is miglos

Hm, nieko sau dienos tiksliukas, man čia viso šio gyvenimo tikslas =)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
smekla rašė:
yze rašė:pribusti... iseiti is miglos

Hm, nieko sau dienos tiksliukas, man čia viso šio gyvenimo tikslas =)

Bet kaip jauciuosi siandien na ir vakar, man tokio proto uztemimo senai nebuve. zinau lengvai kaip galeciau is to ruko iseit, na bet geraiu nereikai...
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#74821 Pirma, užmigti, kadangi jau pusę ketvirtos ryto, o paskui apsiraminti ir išeiti į beprasmišką kelionę, kuri tikrai bus beprasmiška, kadangi jai prasmės nėra, tačiau vienoje vietoje negaliu šiuo metu niekaip užsibūti.
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#74836 MaDrUnk, kokią kelionę turi omeny?
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#74839 Aurėja, mano kelionės įvardijimas labai nekonkretus. Jis jau skaitosi, jeigu išeinu iš šio buto, o su tikslu niekuomet praktiškai neteko kur nors išeiti, tad didžiausia tikimybė, kad tik taip po miestą visą dieną teks pravaikščioti kaip kad visuomet darau, bet gali ji ir kita linkme palinkti... kitas miestas, valstybė... bet tam jėgų manau nerasiu ir tuo pačiu būtų labai kvaila tai daryti, švaistyti pinigus...
Parašėnegative
#75440 Išsigydyt kuo daugiau kiek įmanoma žaizdą ant kojos, nes rytoj kūno kultūra ir reiks kažkokiu būdu persirenginėt prieš žmones, ir nežinau ką sakyt reiks. Kaime į įkaitintas vielas netyčia nusideginau. Kas gal turt geresnių variantų?.. :(
Parašė Indre
#79758 Pasiruosti pirmadienio atsiskaitymui :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#80937 Nors viena diena nepasiduot anoreksijai ir bulimijai t.y. valgyt (nors truputuka) ir nevemt.