Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė nulis
#74679 :D :D :D Mirčiau iš juoko tokį sutikus. :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#74680 Nuli, pas mane kieme bent trys, galiu perleist kokius du, čia jų viesiems per akis :D :D :D
Parašė Indre
#74901 Apie devinta grizinejau namo su troleibusu, o priekyje matau man reikalingas autobusas vaziuoja, su kuriuo turiu toliau testi kelione namo. Prisiveja troleibusas ta autobusa, bet stoteleje jau yra du autobusai, taigi vietos isleisti zmones nera....o juk man kitas autobusas atvaziuos tik po geru 20 min. Neiskentusi rekiu troleibuso vairuotojui, kad atidarytu duris, nes labai noriu papulti i ta autobusa pries mus...Deja durys atsidaro per velai, kai autobusas pajudejes...Nusiviliu...Taciau vairuotojas susunka, kad nelipciau, nes jis kitoje stoteleje butinai pasivis ta autobusa :) nerealu, troleibusas iki kitos stoteles pralenkia man reikiama autobusa. Valio valio!!! As autobuse i namus =)
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#74926 era...
maloniai...
Vartotojo avataras
Parašė era
#74930 :jap žinai, kaip tame gyvenime būna... Dabar ir aš žinau..
Vartotojo avataras
Parašė era
#75510 Dažnesni, nei įprasta, "telepatijos" apsireiškimai. Bet malonu.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#75726 Pagieza
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#75730 mano vienatves dziaugsmas...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#75850 bendradarbis, kurio buvo gimtadienis. nu diedukas toks. iteikiau geles, tai taip apkabino ir tapi ilgai laike, kad visi pradejo ploti :) pasijutau mylimu vaiku :)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#75901 Mane daznai aplanko jehovos liudytojai vis sakau galit palikt knyguciu aciu ir viso gero,o siandien ta ir sako :tavo mociute prase musu ,kad su tavim pradetume biblija studijuoti =) Taip ir suakmenejau, :cat o siaube sventas,taip sunkiai as ju atsikratau tai dabar dar ir mano mociute jiems liepe pas mane vaikscioti.Uzkniso ji visai senatve jai protuka sumaise,ale kokie ykirus zmones jie :ubju
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#76001 nustebino era...pakabuka padovanojo... :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#76382 Naktį kartu ir išgąsdino, ir nustebino: miegojau pusiau snausdama, kitoj lovos pusėj mano bėda, ant fotelio šuo. Vidurį nakties prabudau, nes šuva pakankamai garsiai išleido garsą - kažkokį pusiau artikuliuotą "Ga-lnulnu-praaaa" :bloga :D Ne suurzgė, ne suparpė, kaip kad šunys per miegus, bet "pasakė" :D Buvau iš kažko girdėjus, kad stafai kartais "bando pasišnekėti" visokiais neįprastais garsais, bet gyvai išgirdau pirmą kartą :D Ir išsigandau tai atsakančiai ir dar ne aš viena :D
Parašė Indre
#76384 Man butu idomu, ka suniukas norejo pasakyti :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#76385 Aš tik pradinukė uodegos, ausų, akių ir galūnių šuniškoje kalboje, daug maž suprantu, kas man sakoma paurzgimų tarme, bet kai šuo pradeda artikuliuot skiemenis - ne, atleiskit, man per aukštas pilotažas :D
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
Rėja rašė:Aš tik pradinukė uodegos, ausų, akių ir galūnių šuniškoje kalboje, daug maž suprantu, kas man sakoma paurzgimų tarme, bet kai šuo pradeda artikuliuot skiemenis - ne, atleiskit, man per aukštas pilotažas :D

žiūrėk Šarikovas išaugs :D

o mane nustebino mama savo sodininkystes gebejimais, zvengiau iki asaru :D
zodziu nusipirko sodyba tenai tvarkosi kaip sugeba tai va pasirodo pasake kaip pavasari sodino bulves: teoriskai bulves auga po zeme, tai sako koks skirtumas ar jas ikast ar zemem uzverst - pabere bulves po lauka, ir uzverte juodzemiu :D kai nuvyto bulvenojus nafik nupjove, tai viena problema buvo - surast kur jos po galais auga :D bet bulves skanios :D

pirma syki nuvykau i ta sodyba per jos gimtadieni, sakau pasienausiu, zodziu sienauju stagariukus ziu uz namo zole iki juosmens...nesienauta... sakau mamamija kiek cia sienaut... o anyta taip kukliai sako... cia ravet reikia... cia - darzas :D paziurejau idemiau ogi istikro... tarp dilgeliu ir varnalesu pomidoras, salia - kardelis, paskui - salota ir roze :D o kieciausiai - ilgi agurku ugliai, kuriu saknys vienkartinese stiklinese auga vidury ezes :D

bajeris is tos pat serijos - i nama atsokavo varlyte, vikri tokia... nu mama ja gaude po namus... su kojine i bokala :D :D :D