Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#74722 atsikėliau
nusikeikiau
parūkiau
ir nuėjau vėl miegot, va.
Vartotojo avataras
Parašė era
#74829 Puse keturiu ryto sėdau prie kompo. Mokytis.
Parašėnegative
autumn rašė:A, ir dar klausau visokios senos muzikos - Lostprophets'ų "Wake up", Mansono "Coma white" ir dabar jau kokį penktą kartą Nirvanos "Smells like teen spirit" sukasi. Norisi šokt.

Aha, but all the drogs in this world won't save her from herself ar kažkaip panašiai.... :eros
Parašė autumn
#74906 Taaaaip, won't save her...
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#74924 prabudau... vyras buvo užsisukęs... pakutenau jį kad atsisuktų... jis man: leisk paskutines 5min pamiegoti... aš apsiverkiau ir užsisukau... trenkta kažkokia...
Vartotojo avataras
Parašė era
#74931 Ne ten ir ne taip kutenai... ;D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#74935 nieko čia baisaus. nors aš irgi užsiparinu, bet žinai gi prieš darbą kokios saldžios paskutinės minutės miego.
Parašė Indre
#75061 Atsibudusi isijungiau kompiuka ir pasisildziau didziuli obuoliu pyrago gabala, kuri sudorojau skaitinedama zinias :)
Parašė Indre
#76328 Atsikeliau pagaliau issimiegojusi ir is karto telefonas pradejo skambeti, jau penktas zmogus ka tik skambino. Senai toks rytas buvo, kuomet gerai jauciuosi ir esu tokia visiem reikalinga =)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#76341 Atsikėliau. Pusę valandos tvarkiausi užpūliavusią žaizdelę ant kojos (malonus siurprizas iš pat ryto, bus man nauji batai ). Pasidariau kavos, vieną knygą pabaigiau, kitą pradėjau. Tyliai tyliai pykau ir nešnekėjau. Ai, rūkiau, kaip gi kitaip :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#76365 Kokios knygos? :)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#76375 Nuliui leidžiama sarkastiškai nusikvatoti: baigiau Vilpišausko "Vėjas nuo jūros", pradėjau (jau beveik ir įpusėjau) Mathenson'o "Aš esu legenda". :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#76376 :mask
Parašė Indre
#77310 Sumasciau apsirengti suknele, tokia pilka aptempta...nuo to rytas net prasviesejo, kaip ir likusi diena =)
Vartotojo avataras
Parašė cleo
#77345 :run: :relax: