Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
Medeja rašė:einant namo su pirkiniu maisu jis suplyso ir pameciau mesos gabala, kuris kainavo 10 lt ir gal dar ka pameciau, nebezinau :D

Užtat galbūt kokiam benamiui šuniui ar katei praskaidrinai dieną :D O gal ir benamiui žmogui :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#72174 siandien tik ir skaidrinu benamiams dienas. eidama mieste sutikau gatves muzikanta. jis grojo kazka is gitaros klasikos. nelabai techniskai, bet labai nuosirdziai. pasilenkiau jam pinigu iset i krepseli ir jis nusisypsojo visiskai beprotiska sypsena. tokios beprotybes jokiam uzdaram skyriuje nebuvau maciusi
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#74981 per pietus nuejau i kavine ir ten buvo tik vienas laisvas staliukas. as aisku prie jo ir atsisedau. ir beziurint parejo is WC musu partneriu darbe atstovas, kuris buvo pries tai pas mus sveciuose, puse dienos jam ir vadams viriau kavas ir arbatas. pasirodo prie to staliuko jau jis buvo isitaises pries tai. nu taip ir pavalgem kartu :D sakiau niekur nuo musu nedingsi, kur eisit - visur mes :D
Vartotojo avataras
Parašė era
#75512 O aš šiandien labai protinga :P
Parašė Indre
#75640 Kitam sestadieniui nusipirkau bilietus i cirka :DD
Vartotojo avataras
Parašė era
#75690 Tik ką sutikau susitikti su kažkokiu vaikinuku iš interneto. Vargšas.. Man jo gaila :D Hm..
Vartotojo avataras
Parašė era
era rašė:Tik ką sutikau susitikti su kažkokiu vaikinuku iš interneto. Vargšas.. Man jo gaila :D Hm..

Dievinu save.. Aš toooks blogis... :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#75793 Maximoj rinkausi liemenėlę, kai priėjo kažkoks vaikinukas ir juokaudamas, atvirom šviesiom akim, be jokio užgaulaus tono ar "koks aš kietas" gaidelės paklausė "Gal padėti išsirinkti?" O aš atsisukau ir aiškiai pasakiau "Eik tu na***, gaidys b***!" :bloga
Bet vat jo miną tai reikėjo pamatyt :shame Tik paskui susimąsčiau, kad ten buvau ne aš. Aš būtų pasiūlius paskui eit jam paieškot triusikų :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#75799 :D Baisiai juokinga situacija. Kai isivaizduoju viska su vaizdu :bloga :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#75800 Žiauriai. :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#75801 Tai aš įtariu, kad ne verkt norėtųsi, tokią pamačius :D
Tik va man dabar labai gėda, tai tik truputį juokinga :shame
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#76144 Bromazepamą užgėriau brendžiu :) na ką aš žinau, daugiau po ranka nieko nebuvo...
Vartotojo avataras
Parašė era
#77028 Palikau namie piniginę. Su visais dokumentais ir šiaip mirtinai reikalingais daiktais. Damn..
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#82697 Turiu meškiuką, be kurio negaliu užmigti. Vakar naktį jam nuplyšo letena. Kadangi siūlų neradau, o kai jau radau, sulaužiau adatą, tai... suklijavau meškiuką Momentu... :o
Vartotojo avataras
Parašė era
#82726 Šiandien 12 valandą turėsiu pasakoti apie genetines mutacijas. Angliškai. Nors turėjau atsikelti antrą valandą, nė pro kur neįstengiau. Man gėda. Pikta ant savęs. Ir vis tiek sėdžiu forume. Pradedu suprasti nulį..