Mano sielai gerai, dabar jau gerai
Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 10 14, 13:30
gulejau ant lovos uzsisukus i siena, jauciau kaip kazkas atsisedo ant lovos ( pamaniau mama) atsisukau o ten nieko nebuvo. nu sakes . man tai visai nepatinka, bet prie tokiu proto ciuozimu jau baigiu priprast.
- 2008 10 31, 21:48
Ir kaip jis reaguoja?
Maniškis išvis užsiputoja ant visko kas psi- prasideda..
Maniškis išvis užsiputoja ant visko kas psi- prasideda..
- 2008 11 05, 22:22
nes dėl supuvusios medicinos lietuvoj jau beveik savaitę neturiu savo vaistų ir lipu sienom. nerimas ir liūdesys atrodo pribaigs, o nusiraminimo neteikia niekas. net buvau bažnyčioj ir kalbėjau maldas..nežinau kam, niekad to nedarau. atrodo išprotėsiu.
- 2008 11 05, 22:26
šakės, užjaučiu. Sistema pas mus beveik visa supuvus dar vis..
- 2008 11 05, 22:35
taip. pasijaučiu kaip raupsuotoji, kai gydytoja pažiūri ir sako: aš tau TOKIŲ vaistų nerašysiu. mat manoji gydytoja atostogauja. absurdai.
arba studijuojant vilniuj išvis galima numirt turbūt neprisiregistravus čia jokioj poliklinikoj. migrenos priepolio metu nepriemė 3 ligoninės, tarp jų beje ir Greitosios pagalbos, heh. o galvojau švietimo sistema labiausiai supuvus, pasirodo ne tik.
Milda rašė:šakės, užjaučiu. Sistema pas mus beveik visa supuvus dar vis..
taip. pasijaučiu kaip raupsuotoji, kai gydytoja pažiūri ir sako: aš tau TOKIŲ vaistų nerašysiu. mat manoji gydytoja atostogauja. absurdai.
arba studijuojant vilniuj išvis galima numirt turbūt neprisiregistravus čia jokioj poliklinikoj. migrenos priepolio metu nepriemė 3 ligoninės, tarp jų beje ir Greitosios pagalbos, heh. o galvojau švietimo sistema labiausiai supuvus, pasirodo ne tik.
- 2008 11 28, 21:56
Man irgi stogas čiuožia nuo mokslų.
Nieko... Užtad būsiu protinga moteris, kai baigsiu.
Nieko... Užtad būsiu protinga moteris, kai baigsiu.