Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė era
#77355 Aplankiau žmogų, iš kurio gyvenimo turėjau pasitraukti..
Vartotojo avataras
Parašė era
#78096 Maloniu savaiminiu pabudimu be žadintuvo pagalbos :)
Maloniom, nustebinusiom, labarytinėm žinutėm IŠ kitų žmonių :)
Skania rytine arbata :)
Vartotojo avataras
Parašė era
#78126 Balandėlių gaminimu o.O
Vartotojo avataras
Parašė Kovo.dukra.
#78210 DK forumo apžvalga, mielai besivartydama lovoje...
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#78212 Supykdama ant eros už žinutę, kuri mane pažadino po trijų valandų miego :D Sorry, era, aš iš tikro nepykstu, visada būnu nepakaltinama, kai mane žadina :shame
Tikiuosi, kad mano pyktis tavęs nepasiekė, dabar siunčiu labai daug šilto dėmesiuko B) Dėkui, kad mane prisimeni :flo
Vartotojo avataras
Parašė Xylotrechusrusticus
#78266 Ką tik pabudau, bet dar iš lovos neišsiropščiu... :) Kaip ir Kovo.dukra maloniai apžiūrinėju forumą gulėdamas lovoje.
Vartotojo avataras
Parašė Kovo.dukra.
Xylotrechusrusticus rašė:Ką tik pabudau, bet dar iš lovos neišsiropščiu... :) Kaip ir Kovo.dukra maloniai apžiūrinėju forumą gulėdamas lovoje.

užpavydėjau ;DDD
Vartotojo avataras
Parašė era
#78472 Krūvos drabužių matavimusi pas draugę. Man verkiant reikia susitvarkyti spintą.. Labai labai..
Parašė Indre
#81336 ...pabudau nesuprasdama, ar sapne skamba duru skambutis, ar tikroveje... taip ikyriai - daug daug kartu paspaudzia po to palaukia sekundele, o po to vel spaudo... pasirodo tikroveje skambejo, taciau per daug mieguista buvau eiti ir atidaryti duris. Idomu, kas ten buvo :? itariu, kad buto seimininke - tik ji tokia nagla, ta itarima sustiprino jos sunaus zinute....
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#81343 Atsikeliau "ni svet ni zaria"....... su tevuku prabazararinau visa valanda,po to vel po ilgu kanciu nuluzau.....
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#81621 pusrycius gaminau ir valiau akvariuma
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#81728 zvilgsniu pro langa...
Vartotojo avataras
Parašė era
#81730 Man diena dar neprasidėjo.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#84935 apsirengimu rūbais