Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Rėja
Euforija rašė:dabar per jus jauciuosi tooookia tyngine...
man geda...NE! negeda...as tik blogai pasijauciau...
o as siandien padariau pietus! dabar kas nors pagirkit mane, kad geriau pasijausciau... :D

Šaunuolė, aš nieko nenuveikiau šiandien, trečią kartą sumuštinius valgau :D
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#78654 ooo...antras pagyrimas jau... :lakstau
ASIU
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#78706 daug daug :)
Parašė Indre
#79263 Susitvarkiau rubu spinta, na tiksliau manoji spinta tai tamsusis kambariukas =)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#79269 Užcementavau virtuvės skyles.
Vartotojo avataras
Parašė era
#79722 Susitvarkiau tris lentynas spintoje.. Darbo buvo geroms šešioms valandoms..
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#81471 Išploviau kambario grindis ir nuvaliau dulkes net nuo palangės. :shock: =)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#81616 daugybe :)
Vartotojo avataras
Parašė era
#81732 Suploviau krūvą indų. Kodėl svečiuose tai daryti yra smagu, o namuose-erzina?
Parašė Indre
#81748 Isploviau milziniska kruva indu, kurie jau net prie kriaukles buvo dedami, nes joje vietos jau nebebuvo =)
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
era rašė:Suploviau krūvą indų. Kodėl svečiuose tai daryti yra smagu, o namuose-erzina?

Turbūt todėl, kad ten visai kitokia atmosfera ir aplinka :)

Aš irgi suploviau daaaug indų, išskalbiau drabužius, sutvarkiau vieną lentyną spintoj. Jaučiuosi kalnus nuvertus :DD
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#83636 pagaminau pietus...
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#83662 Kadangi vakar pas draugę gėriau šiandien jai gavau padėti dirbti, o ji tvarko nuomojamus butus :bloga Tai ir susidėjo: vienam iššveičiau vonią, kitam suploviau indus, trečiam nuvaliau stalus, dulkes, veidrodį ir bla bla bla :bloga
Vartotojo avataras
Parašė era
#83753 Sniego kasimas-buitinis darbas? Hmmm.. Nušalau pirštus. Ir nosį.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#84612 Sumokėjau dviejų butų mokesčius. Tik nesuprantu, kaip Vilniuj už vandenį, dujas, elektrą mokėt. Knygelėj bobučių surašyti skaičiai lenkia tuos, kuriuos skaitikliai rodo. :bloga Tik elektra 19 skirtumas. :bloga

Iš kur man tarifo kainą sužinot? Ir kiek mokėt reikia? Pačiai suskaičiuot? Kaune visos sąskaitos ateidavo suskaičiuotos, aš ne matematikė, pyyp!.