Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#76506 laimėjau pakvietimą į akustinį erikos ir jurgio koncertą :lakstau

ne mano muzika, bet vis tik kokybiškas turėtų būt vakarėlis.

gal kas irgi eina ir nori susikooperuot?
Parašė Indre
#79266 Zmogus, kuris parode, kad manimi pasitiki =)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#80536 tevas blaivas ( na beveik) tai turbut antra tokia diena per pastaruosius penkis menesius. kazkaip keista.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Werehuman rašė:Lietuvoj gyvena Žmogus Beždžionė! Per tv detektyvus rodė.
Nuostabi nuostabi laida.

nuostabi laida? :D ta laida geda daro televizijai, kazkoks isityciojimas :ubju
Vartotojo avataras
Parašė SnowCold
yze rašė:
Werehuman rašė:Lietuvoj gyvena Žmogus Beždžionė! Per tv detektyvus rodė.
Nuostabi nuostabi laida.

nuostabi laida? :D ta laida geda daro televizijai, kazkoks isityciojimas :ubju

Televizijos auditorija gana kvaila. Paparaciai - ziuri kaip zvonke gyvena ir kaip kate nusipirko uz kazkiek ten tukstanciu... tv detektyvai isvis agonija.. isijungi telika tokiu metu ir pradedi galvot, kad esi apsuptas debilu.
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#80794 mano elgesys...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#81310 uzuojauta mikrovisatoj del mano tevo mirties. zmones turi sirdi ir atminti
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#81404 vyras, ryte pasakes pakuokis varom i druskininkus :) sedziu va viesbuty nosi i kompa istrigdzius
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#81618 palaikymas is kitu zmoniu
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#82304 Siandien paskambino is vasaros 5 vieno skyriaus vedeja ir paprase ... pasavanoriaut ar bent padet
Parašėnegative
#82489 Devynetas iš matematikos savarankiško. Dar pamenu, kaip aną savaitę jį ašiau. Paskutinę minutę pyliau paskutinį uždavinį, nes buvau blogai surašius ir pastebėjau paskutinę minutę. Kaip gera. Pradėjau gerai mokytis. Ir dar devynetas iš fizikos pradžiugino. Bet jis neatspindi mano realių žinių, nes tėra projektinis darbas, tad jaučiu kažkokią sąžinęs graužatį, jog esu per aukštai įvertinta. :D Geras.
Parašė Indre
#87822 Nousirdus kursiokes klausimas, kaip jauciuosi ir jos pazadas uzdegti ir uz mane zvakele baznycioje, kad sektusi :jap
Vartotojo avataras
Parašė linn
#87881 betvarke namuose..nejau per keleta dienu taip sugebejau apversti namus...