Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė era
#75506 Pasilepinsiu ilgesniu miegu. Žadu anksčiau eiti miegoti. Nors, nežinau ar to noriu/reikia.
Parašė Indre
#76329 Suzinojau, kad vakare nebus paskaitos, taigi visa diena laisva =) taigi uzsiimsiu grozio proceduromis, paskaitysiu nuostabiaknyga ir suvalgysiu pyrago gabala :DD
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#77087 Leisiu, kad mane sušildytų kavos puodelis :DD Bent trumpam pajausiu šilumą.....
Parašė Indre
#77313 ...jau lepinu plaukus naujaja kauke, dar ruosiuosi paragauti slyvu likerio beklausant megiamos muzikos ir smilkstant dumui....
Parašė Indre
#79265 ...jau palepinau - buvau pas manikiurininke, dabar naguciai grazus :) va, dar eisiu i vonia veidui purvo kauke desiu ir vel plaukus pamaitinsiu atstatancia kauke :)
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#80939 Vakare nusiprausius pasitemsiu kuna vakar mamos padovanotu kremu. Pasidarysiu metu arbatos ir paimsiu knyga i rankas :eros
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#81108 Aha, aš irgi kremu lepinsiuos :) Nusipirkau naują, jis taaaip skaniai kvepia kava ;) O tada jau žiūrėsiu - gal kokį filmą paspoksosiu, gal knygą paskaitysiu =)

Na, aš jau bent tikiuosi, kad taip bus... :(
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#81194 ziuresiu discovery....kokie 3 men tv abstinencijos.... :D
Vartotojo avataras
Parašė paranojikas
#81240 miegosiu iki pietu :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#81242 pavydžiu, aš nebent popiet numigsiu.. iki vakaro :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#81244 Pasilepinau... "kalnapiliu", dabar pasaulis toks lengvas ir plaukiantis :D
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#81303 karsta vonia, paskui filmais ir mezgimu.
Vartotojo avataras
Parašė era
#81329 Daug neto. Daug poezijos. Gal dar porą cigarečių. Vakare-bendravimo grupė. Grįžus namo-atokvėpis su Nietzsche.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#81342 Noriu manikiurio:)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#84934 vonia