Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė nulis
#81127 Spanieliukai nuostabūs. Mėgstu visus plačiasnukius šunis. :)))

Ei, šunininkai! Kuo šeriat savo šunis? Veisėja man uždraudė šunį naminėm košėm šert. Tik sausu maistu, sako. Kodėl? Aš juk vegetarė, tai mano košės ypatingai vitaminų pilnos ir pan. Jau taip svajojau, kaip visokius brokolių kotus šuniui į košę suverdu ir pan. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#81262 Šunutei reikia mėsytės, jautienos faršo geriausia, jie ne vegetarai :D
Ar taviškė mergytė, lyg mačiau kaspinėlį? O šiaip, tokiam dičkiui reikia visko, jis nebus lepus. Sausas maistas tai gerai teoriškai, bet praktiškai jo niekas nemėgsta.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#81268 mano šuo dievina sausiaką, bet atsižvelgiant į tai, kad ir šūdus ji mėgsta, tai nieko keisto.
o kas dėl šėrimo tik sausu maistu, tai mano nuomonė yra tokia, kad tai tėra pasekmė brangaus maisto gamintojų noro prastumti kuo daugiau produkcijos. tu pati pabandyk gyvent vien sausiaku.
Vartotojo avataras
Parašė mumu
NormalAusis rašė:mano šuo dievina sausiaką, bet atsižvelgiant į tai, kad ir šūdus ji mėgsta, tai nieko keisto.

oj numirsiu :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#81272 čia rimtai :bloga net nulis pati savo akim matė tą gėdingą faktą ir įspėjo, kad nesibučiuočiau :shit
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
NormalAusis rašė:mano šuo dievina sausiaką, bet atsižvelgiant į tai, kad ir šūdus ji mėgsta, tai nieko keisto.

NormalAusis rašė:čia rimtai :bloga net nulis pati savo akim matė tą gėdingą faktą ir įspėjo, kad nesibučiuočiau :shit

cha cha cha :D
Tikiuos klausai nulio..
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#81288 tai tik tą dieną nereik bučiuotis, po to gi praeina.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
NormalAusis rašė:čia rimtai :bloga net nulis pati savo akim matė tą gėdingą faktą ir įspėjo, kad nesibučiuočiau :shit

Beveik visi šunys mėgsta :shit Čia yra instinkto liekana iš tų laikų, kai šunys dar buvo vilkai. Sumedžiojęs auką plėšrus žvėris ėda žarnas su visu turiniu, tai gi, čia nieko keisto. Šuns negalima už tai barti, jis nesupras, ką daro blogai :( Dėl tų pačių priežasčių ir voliojasi tame pat gėryje :D

O šiaip kas links sausiako... Tai jau geriau kokybišku sausiaku, negu košytėm. Šuo normaliai nesuvirškina košės :( Geriausia būtų sausą pakaitaliot su naminės gamybos (ten turi būt mėsos, trintų daržovių, rūgštaus pieno produktų, tik ne grietinės). :) Aišku, kartas nuo karto nekenkia ir ta košytė :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#81380 pačio pieno tai negalima.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#81384 Negalima. Rūgpienis, kefyras, varškė, jogurtas be priedų :) Nuo trijų mėnesių nebevirškina pieno šuniukas :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#81385 mano šuo išprotėjęs dėl kefyro. vasarą kasdien nusipirkdavau litrą kefyro, man būdavo stiklinė, šuniui visa kita :D po savaitės ėmė triest :bloga persikefyravo :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#81388 Įsivaizduoju, kad truputuką :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#85338 1,5 mėn:

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

:lakstau :))) :angel
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#85339 och tu šventas juozapai su juozapukais :bloga tuoj numirsiu iš pavydo. šitą mešką suvalgyčiau arba užbučiuočiau negyvai :angel
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#85343 Kuom seri sita grazuoliuka pukuotuka?