costa rašė:Tuoj aš ją prilupsiu!!!!!!!!!!! Tas jos amžinas rėkimas varo mane iš proto
ijungiau sia tema ruosdamasi parasyt kazka panasaus
Mano vaikas turi kilnu tiksla - davesti mane iki infarkto... ko mes tik nenuveikem - kelemes 6, apsiusiojom 4 kelnes (tipo mokomes ant puoduko) ir vienas apkakojom, aptaskem uzuolaidas akvarele, nutapytus sedevrus priklijavom izoliacija prie duru - darem paroda, paskleidem sausaini po sofa, barsciais apipylem maikute, kita - patobulinom ta pacia akvarele... paskui bonusas - valanda rekimo ir luzis miegot 11 val. Pamiegojo iki 13 val., tuo metu mamyte prigere raminamuju. I lauka rengtis su klyksmais nenoooojuuuuuuuu bandem 4 ar 5 kartus. Dar prikirpom is spalvoto popieriaus egluciu grybu ir kito slamsto ir su izoliacija padarem ant sienos "miska", isbandem kaip veikia kliju piestukas, sulipdem is popieriaus gabalu menine abstrakcija pavadinimu "grybas" (sakyciau magisku grybu uzvalgius gal ir rastum panasumu)... dabar bandau RAMIAI gert kava o salianant kedes lipa pupa (su potencija apsiverst) ramia sazine trupindamas imbierini sausaini (trupinius rankomis nuimant nuo liezuvio). Laikrodis manes nemyli - dar tik be 20 min 4......... :x
KUR MANO MEGSTAMIAUSIAS PISTOLETAS?????
o dabar vyksta diskusija duok dar viena vitaminaaaa burna kvadratine vaikas melynas...o as neduodu vis dar rydama kavos gurksnelius.........................

ir tik todel kad galima pakeisti aplinka greitai ir nebrangiai, ir