Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė costa
#68493 Tuoj aš ją prilupsiu!!!!!!!!!!! Tas jos amžinas rėkimas varo mane iš proto :ubju
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
costa rašė:Tuoj aš ją prilupsiu!!!!!!!!!!! Tas jos amžinas rėkimas varo mane iš proto :ubju

:D ijungiau sia tema ruosdamasi parasyt kazka panasaus

Mano vaikas turi kilnu tiksla - davesti mane iki infarkto... ko mes tik nenuveikem - kelemes 6, apsiusiojom 4 kelnes (tipo mokomes ant puoduko) ir vienas apkakojom, aptaskem uzuolaidas akvarele, nutapytus sedevrus priklijavom izoliacija prie duru - darem paroda, paskleidem sausaini po sofa, barsciais apipylem maikute, kita - patobulinom ta pacia akvarele... paskui bonusas - valanda rekimo ir luzis miegot 11 val. Pamiegojo iki 13 val., tuo metu mamyte prigere raminamuju. I lauka rengtis su klyksmais nenoooojuuuuuuuu bandem 4 ar 5 kartus. Dar prikirpom is spalvoto popieriaus egluciu grybu ir kito slamsto ir su izoliacija padarem ant sienos "miska", isbandem kaip veikia kliju piestukas, sulipdem is popieriaus gabalu menine abstrakcija pavadinimu "grybas" (sakyciau magisku grybu uzvalgius gal ir rastum panasumu)... dabar bandau RAMIAI gert kava o salianant kedes lipa pupa (su potencija apsiverst) ramia sazine trupindamas imbierini sausaini (trupinius rankomis nuimant nuo liezuvio). Laikrodis manes nemyli - dar tik be 20 min 4......... :x

KUR MANO MEGSTAMIAUSIAS PISTOLETAS?????

o dabar vyksta diskusija duok dar viena vitaminaaaa burna kvadratine vaikas melynas...o as neduodu vis dar rydama kavos gurksnelius......................... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
costa rašė:Tuoj aš ją prilupsiu!!!!!!!!!!! Tas jos amžinas rėkimas varo mane iš proto :ubju

duok ja man kokiam savaitgaliui, pailsesi :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#84930 klijavom griliandas
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#85863 Su ZNS pasivaikštinėjom senamiesty. O aš vis galvojau, ką čia pasikviesti paslampinėt... Pasisekė. =)
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#86059 Siandien su draugais vaziavome i Ryga apejome senamiesti ir centra, kelemes i baznycios boksta nuo kurio matosi visa Ryga, ypatingai grazus miestas, nuvaziavome prie juros. kelione atgalios buvo labai linksma su dainomis ir karstu vynu, neseniai grizau namuciu. :DD Senai beturejau tokia turininga, idomia ir smagia diena :lakstau :eros
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#86067 latvija ir Ryga yra ;) ir tik todel kad galima pakeisti aplinka greitai ir nebrangiai, ir ;) tik iki 22 valandos :D
Vartotojo avataras
Parašė linn
#86086 siandien praleidau diena su dviejais vaikais..jie kalba tik norvegiskai o mano kalba norvegu dar prasta..tai buvom visur ir pramokau jau daug zodziu...
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#88390 nunesiau visa klykianti, puolanti ant saligatvio ir apsisnarglijusi i darzeli :verysad:

vakar isvis apsiveme nuo klyksmo
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
Virtual rašė:nunesiau visa klykianti, puolanti ant saligatvio ir apsisnarglijusi i darzeli :verysad:

vakar isvis apsiveme nuo klyksmo

I darzeli nenoriai eina?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#88540 ka ten neina, gulasi ant saligatvio ir viskas...

papuosem eglute :)))
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#88572 2tonas viena o trečią su sūnum kuro sunešėm.
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#88799 Siandien eisiu pas buvusia mokytoja. Ji toks siltas zmogutis... :)))
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#88800 Jeigu vaikas gulas kryžium ant šaligatvio, reiškia kad darželis blogas...
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#88944 Nebutinai blogas, gal aukletoja ar auklyte labai bjauri, griezta, gal vaikas neseniai pradejes eiti ir sunkiai adaptuojasi, o kartais buna, jog skriaudzia kiti vaikai arba draugu neturi - tai yra dazniausios priezastys. turbut vaikelis yra jautrus, daznai paverkia?