Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 11 06, 19:48
Zmogus, kuris parode, kad manimi pasitiki =)
- 2008 11 11, 18:05
tevas blaivas ( na beveik) tai turbut antra tokia diena per pastaruosius penkis menesius. kazkaip keista.
Mano sielai gerai, dabar jau gerai
- 2008 11 11, 21:12
Lietuvoj gyvena Žmogus Beždžionė! Per tv detektyvus rodė.
Nuostabi nuostabi laida.
Nuostabi nuostabi laida.
- 2008 11 12, 15:35
nuostabi laida?
ta laida geda daro televizijai, kazkoks isityciojimas
Werehuman rašė:Lietuvoj gyvena Žmogus Beždžionė! Per tv detektyvus rodė.
Nuostabi nuostabi laida.
nuostabi laida?
ta laida geda daro televizijai, kazkoks isityciojimas
Mano sielai gerai, dabar jau gerai
- 2008 11 12, 15:45
Televizijos auditorija gana kvaila. Paparaciai - ziuri kaip zvonke gyvena ir kaip kate nusipirko uz kazkiek ten tukstanciu... tv detektyvai isvis agonija.. isijungi telika tokiu metu ir pradedi galvot, kad esi apsuptas debilu.
yze rašė:Werehuman rašė:Lietuvoj gyvena Žmogus Beždžionė! Per tv detektyvus rodė.
Nuostabi nuostabi laida.
nuostabi laida?ta laida geda daro televizijai, kazkoks isityciojimas
Televizijos auditorija gana kvaila. Paparaciai - ziuri kaip zvonke gyvena ir kaip kate nusipirko uz kazkiek ten tukstanciu... tv detektyvai isvis agonija.. isijungi telika tokiu metu ir pradedi galvot, kad esi apsuptas debilu.
- 2008 11 18, 15:08
Devynetas iš matematikos savarankiško. Dar pamenu, kaip aną savaitę jį ašiau. Paskutinę minutę pyliau paskutinį uždavinį, nes buvau blogai surašius ir pastebėjau paskutinę minutę. Kaip gera. Pradėjau gerai mokytis. Ir dar devynetas iš fizikos pradžiugino. Bet jis neatspindi mano realių žinių, nes tėra projektinis darbas, tad jaučiu kažkokią sąžinęs graužatį, jog esu per aukštai įvertinta.
Geras.
Geras.

sedziu va viesbuty nosi i kompa istrigdzius