Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Indre
#74794 ...nes sedejau paskaitose nuo 13 iki 20 valandos su trumputemis pertaukomis ir daug daug rasiau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#74854 gulejau ant lovos uzsisukus i siena, jauciau kaip kazkas atsisedo ant lovos ( pamaniau mama) atsisukau o ten nieko nebuvo. nu sakes . man tai visai nepatinka, bet prie tokiu proto ciuozimu jau baigiu priprast.
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#75221 perskaičia, kad vakar nusižudė mergina iš mano buvusio barako.
kaip supratau, iššoko iš mano aukšto... balkono, kuriame pati tiek laiko prarūkiau, svajodama išsitėkšt...
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#76630 nuvaziavo nes eme ir nuvaziavoooooo nekenciu nekenciu nekenciu saves as vaiksciojantis siaubas... your perfect enemy
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#77331 Nes vinukais neprikaltas, varžtukais nepriveržtas, tik skylių galvoj pridaryta :sheep
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#77717 nes grizo vyras kurio menesi nemaciau o as cia skaitineju :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#77724 Ir kaip jis reaguoja?
Maniškis išvis užsiputoja ant visko kas psi- prasideda..
Vartotojo avataras
Parašė tolive
#79090 nes dėl supuvusios medicinos lietuvoj jau beveik savaitę neturiu savo vaistų ir lipu sienom. nerimas ir liūdesys atrodo pribaigs, o nusiraminimo neteikia niekas. net buvau bažnyčioj ir kalbėjau maldas..nežinau kam, niekad to nedarau. atrodo išprotėsiu.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#79093 šakės, užjaučiu. Sistema pas mus beveik visa supuvus dar vis..
Vartotojo avataras
Parašė tolive
Milda rašė:šakės, užjaučiu. Sistema pas mus beveik visa supuvus dar vis..

taip. pasijaučiu kaip raupsuotoji, kai gydytoja pažiūri ir sako: aš tau TOKIŲ vaistų nerašysiu. mat manoji gydytoja atostogauja. absurdai.
arba studijuojant vilniuj išvis galima numirt turbūt neprisiregistravus čia jokioj poliklinikoj. migrenos priepolio metu nepriemė 3 ligoninės, tarp jų beje ir Greitosios pagalbos, heh. o galvojau švietimo sistema labiausiai supuvus, pasirodo ne tik.
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#79261 o jus man pasakykit, kas Lietuvoj yra gera ir teisinga, veiksminga sistema?nei svietimas, nei medicina, nei politika, nei ekonomika...
Parašė Indre
#83908 Stogas vaziuoja nuo mokslu - jau antra savaite ta pati dalyka mokinuosi, kad tik nereiktu dar karta pas ta destytoja eiti to pacio dalyko laikyti....
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#85867 Man irgi stogas čiuožia nuo mokslų. :bloga
Nieko... Užtad būsiu protinga moteris, kai baigsiu. :D
Vartotojo avataras
Parašė era
#89505 ..nes mama atnešė CD su autocadu, išėmusi iš pc. Kiša po nosim ir klausia:
-Kur tau jį padėti?
-Ant desktopo.