Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#89585 pasigaminau štai tokius, kai važiavom su vyru ilsėtis... man jie toookie mieli- ilgi tabaluojantys :)

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#89604 Grazus labai auskariukai, DM :super
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#89820 o cia dar keli darbeliai vyro kolegems dovanu

cia gamybinis experimentas :birst: bandziau tokia technologija, priveliau vilna, paskui krastus aplydziau, tai trukumas toks kad smirdejo siek tiek nusvilusiu peliuku :D

Paveikslėlis

toks va verinukas su auskariukais

Paveikslėlis

dar toksai

Paveikslėlis

Paveikslėlis

cia siaip pavasariniai auskariukai...

Paveikslėlis

o sitas biski nuplagijuotas velgi gamybinis experimentas (sitas nesmirdi :D )

Paveikslėlis

ir prie jo auskariukai

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#89825 :shock: man truksta zodziu kas per grozis... :flo super.saunuole :flo :super
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#89839 na dar vienas gamybinis bandymas :D

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#89909 :super Esi nepaprastai gabi! :flo neišpasakytai gražu.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#89912 :angel

Tik va turiu pastebėjimą - kaip neversk, bet smirdi - ir užuolaidos deginamos smirdi, ne tik vilna :D Nieko, rezultatas bet kokią smarvę atperka :super
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#89960 tai aišku kad atperka :super Hi, lauke savaitę palaikyk.. :D Pasakyk,man čainikui, į kur sukeli nuotraukas, kad paskui čia įdėt?
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#89961 Šmėkla, ji greičiausiai kad kelia į savo skyrelį DK albume :) photobucket gali ir tu susikurt account'ą, gali naudotis imageshack :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#89965 va va va!, čia man, visiškam čainikui, prašau detaliau paaiškinti, kur eiti, ką spausti, jei tik kantrybės su manim už-teks :D
Vartotojo avataras
Parašė era
#90078 O gal šmėkla norėtų į mūsų fotoalbumą? :angel
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#90168 Tai aš tik tuos džinsus parodysiu, kad jau pradėjau plepėt, o šiaip, tai neturiu daugiau ką parodyt.. tinginė aš, chroniška apatikė.. :D Valio, atrodo pavyko, Ačiū Rėjai B)
Vartotojo avataras
Parašė era
#90302 Na,.. Galėtum ir save mums pasirodyti ten ;]
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#90410 aciu aciu, vyro kolegems (austrems, anglems, ispanems, vokietei) patiko mano dovanos

nuotraukas dedu i http://public.fotki.com sukurta albuma