Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#91217 Kaledu proga leidau suniui mane apkandzioti. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#91225 Geras :D tai tikros Kalėdos.. šuniui.. :D
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#91228 aha, suniui kaledos, o man suzalotos rankos.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#91243 Vov, nemaniau, kad taip stipriai leidai.. Hm, išsiaiškinkit kas viršininkas ten pas jus =)
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#91312 tarp manes ir suns virsininku nera. As esu seimininkas kuris duoda esti, veda i lauka ir kai reikia baudzia. O suo yra suo. Kaip sakoma "suns balsas i dangu neina"
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#94028 Agni, uz kiek ir kur pirkai narva suniui? Mum turbut reikes po operaciju.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#97018 aš pirkau internete. mokejau apie 400 lt. ivesk i paieskai narvai sunims. nes kikoj toks pat apie 700.

va čia naujametinė Lola:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#97059 Jaatau, kookia fainuolė B)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#97558 ghe. išmokiau šunieną komandos "balsas" :lakstau tik kazkodel dazniai ji be balso išsižioja ir sukaukši dantimis :D
dabar mokam: sėdėt, gult, labielis, balsas ir atnešk. mokomės komandos "pagauk", t.y. sugauti metama kamuoliuką ore. visai neblogai sekasi.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#97580 Šaunuolės. TU, kad mokai, ji - kad mokosi. :super B)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#97608 Kaaip fainai B) O komanda labielis, tai gal labas duot? :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#97638 jo :D
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#100091 O as pasigirsiu ,kad labai rimtai galvoju pirkti suniuka,jau seniai norejau,bet dabar tai visu 100 procentu JO NORIU.Tai as tik uz sarpeju-svajoniu sunekas,tik neapsisprendziu kalyte ar patinuka,bet labiau gal patinuko noreciau,nes jai kada sugalvotume kalyte prileist ,kad turetu suniuku man laaabai negrazu kai nutyse papukai
[/img]
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#100098 Jei neturi "kietos rankos", su patinu gali būti sunku tvarkytis. Visgi nemažas šuva.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#100329 Šiaip jau, jei turi mažai patirties su šunėkais, tai su šarpiu gali būti sunkoka. Prie to paties - jei jau nepatyrus, tai geriau patinukas. Mažiau problemų, tas tai tikrai. Nežinau, ar kada esi laikiusi šunį ar šunis :o