Так откуда взялась печаль?
Moderatorius: signs
- 2009 01 07, 08:47
ne apie juos ten parasyta, tiesiog kad negalima triptano ir produktu, kurio juose yra. Taip pat jonazoliu jokiam pavidale, dar visokiu dalykeliu.
- 2009 02 05, 16:57
gal kas galit pasidalint mintym kaip kovot su salutiniu poveikiu kuri sukelia AD? mano ypac padidina mieguistuma, todel visa diena sunku sutelkti demesi, susikoncentruoti, vienintelis dalikas kuris siek tiek padeda - kava, bet negaliu jos daug gerti
- 2009 04 29, 00:09
Na pasakysiu iš vyriškos pusės kokius nepatogumus jaučiu, nors jau daugeli metų vartoju tiek AD tiek trankviliantus tiek neuroleptikus. Tai su šlapimu susijusios problemos, net su prostata kažkas pasidarė, tenka gert netgi vaistus nuo prostatos problemų(šito galiu negarantuot kad dėl vaistų vartojimo AD ir kitu). Vyriškos funkcijos sutrikimas. Cholesterolio padidejimas kraujyje, pagal mano amžių to negali net būti tokiu dideliu pakitimų, gerių žuvų taukus. Po to tenka tikrintis krauja kiekvienais metais dėl kiekio cukraus kraujyje.
The Show must go on!
- 2009 05 01, 12:13
Aš vartoju Alventa taipogi, tokios pačios problemos bet priedo dar baigus šlapintis gali laukt 2-5 minutes nesvarbu. Išteka didelis kiekis šlapimo, nors atrodo nusišlapinai
. Labai nepatogu jei kur nors būni išvykęs pas svečius ant kelių dienų, turi būtinai praustis ir keist apatini trikotažą
. Na man kaip vyrui tai pasakė kad turiu valgyt daug moliūgų sėklų ir kaip šlapinuos kontroliuot šlapinimasį trumpam nustot šlapintis po to pradėt vėl. Gėda net rašyt apie tokias problemas
Na o ka vartot tai galiu pasakyt norint sumažint AD šalutinį poveikį, reik būtinai iš vaistinės nusipirkt arbatų, nuo žarnyno problemų(Vidurių užkietėjimo), išsiplykit kokį litrą ir dienos begyję išgert, kad ir šaltą nesvarbu. Nes kaip pradėjau vartot coaxil katastrofa pasidarė su tuo reikalu. Tai psichiatrė moksliškai pasakė kas pasidarė su žarnynu, kad sutriko jo darbas kitaip sakant.
Dar apie neuroleptikus, negalima vartot energetinių gėrimų, nes tai gali išaukt haliucinacijas ir t.t. Na kaip dirbau vartojau red buli pastoviai, tai smegenys užvirdavo tiesiogine prasme, nors haliucinacijų nematydavau nieko. Be to paracetamolis ir kiti vaistai nuo gripo vartojus kartu su neuroleptikais sustiprina neuroleptikų poveikį. Negalima vartoti jokių būdu jokiu mixu papildų maisto smegenims, jų darbui gerinti. Galių iš savo patirties pasakyt kad vartojau vitaminus smegenims ar atminčiai gerint tai labai ne kas buvo. B grupės vitaminai tinka tik, be jokių priedų.
. Labai nepatogu jei kur nors būni išvykęs pas svečius ant kelių dienų, turi būtinai praustis ir keist apatini trikotažą
. Na man kaip vyrui tai pasakė kad turiu valgyt daug moliūgų sėklų ir kaip šlapinuos kontroliuot šlapinimasį trumpam nustot šlapintis po to pradėt vėl. Gėda net rašyt apie tokias problemas
Na o ka vartot tai galiu pasakyt norint sumažint AD šalutinį poveikį, reik būtinai iš vaistinės nusipirkt arbatų, nuo žarnyno problemų(Vidurių užkietėjimo), išsiplykit kokį litrą ir dienos begyję išgert, kad ir šaltą nesvarbu. Nes kaip pradėjau vartot coaxil katastrofa pasidarė su tuo reikalu. Tai psichiatrė moksliškai pasakė kas pasidarė su žarnynu, kad sutriko jo darbas kitaip sakant.
Dar apie neuroleptikus, negalima vartot energetinių gėrimų, nes tai gali išaukt haliucinacijas ir t.t. Na kaip dirbau vartojau red buli pastoviai, tai smegenys užvirdavo tiesiogine prasme, nors haliucinacijų nematydavau nieko. Be to paracetamolis ir kiti vaistai nuo gripo vartojus kartu su neuroleptikais sustiprina neuroleptikų poveikį. Negalima vartoti jokių būdu jokiu mixu papildų maisto smegenims, jų darbui gerinti. Galių iš savo patirties pasakyt kad vartojau vitaminus smegenims ar atminčiai gerint tai labai ne kas buvo. B grupės vitaminai tinka tik, be jokių priedų.
The Show must go on!
- 2009 05 01, 12:34
Joo aš ne vyras bet ir tai panašios problemos, kaip sakai net pratimukus darai..
O kas negerai? Aš irgi gėriau atminčiai ir smegenim visko, bet nieko nepastebėjau..O gal tada AD jau negėriau..tik tiapridal turbūt.
O kas negerai? Aš irgi gėriau atminčiai ir smegenim visko, bet nieko nepastebėjau..O gal tada AD jau negėriau..tik tiapridal turbūt.
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
- 2009 05 01, 12:46
Nežinau kodėl bet psichoterapiautė pasakė man tai. Gal man ne vien tik depresija reiškias, O neuroleptikai ir AD tai čia skirtingi vaistai ir skirtingai veikia. Pamenu net vartojau welman vitaminus ar kaip ten jie vadinasi visą mėnesi tai katastrofiškai jaučiausi visą tą laiką. Gal čia nuo žmogaus priklauso.
The Show must go on!
- 2009 05 02, 22:04
Na o ta arbata nepamenu pavadinimo tik, nuo žarnynų problemų. Turi liekninatį poveiki dar priedo, galima ir svorį numest
.
.
The Show must go on!