Moderatoriai: Astro-Meška, Agni
- 2008 11 04, 14:13
ok. jeigu dar kas norit, rašykit, nes šitam skyriuj kuo daugiau moderatorių, tuo geriau.
- 2009 01 12, 18:00
aš įspėjau, o ištryniau po keleto valandų,. paskutini karta temoje tu apsireiškei lapkričio pabaigoje. aš manau, kad reika gerbt ir tuos, kurie tas užduotis galvoja. nemanau, kad sąlyga atlikti bent vieną užduotį į mėnesį yra per griežta. niekas netrukdo susikurti naujos temos, bet turėk omeny, kad atsikalbinėjimų negali būti.
- 2009 01 12, 18:15
Keletas valandų nėra pakankamas laiko tarpas. Veiksmų po įspėjimų norėtųsi bent jau po puspario. Juk pati esi dirbantis žmogus ir, manau, supranti, kad ne visi darbo metu naudojasi kompiuteriu.
Dėl užduoties per mėnesį - sutinku ir pritariu.
O dėl atsisakymų, atsikalbinėjimų ir užduoties modifikavimų... Jei man, pavyzdžiui, lieptų pavedžioti šunį, kurio aš neturiu, man neliktų nieko kito, kaip atsisakyti. O modifikavimas nuo atsikalbinėjimo skiriasi labai jau slidžiai. Taip kad čia tokie dalykai, kuriems kažkokių konkrečių apribojimų nelabai įmanoma uždėt.
Dėl užduoties per mėnesį - sutinku ir pritariu.
O dėl atsisakymų, atsikalbinėjimų ir užduoties modifikavimų... Jei man, pavyzdžiui, lieptų pavedžioti šunį, kurio aš neturiu, man neliktų nieko kito, kaip atsisakyti. O modifikavimas nuo atsikalbinėjimo skiriasi labai jau slidžiai. Taip kad čia tokie dalykai, kuriems kažkokių konkrečių apribojimų nelabai įmanoma uždėt.
Aš nesusikirtau. Aš atradau 10000 būdų, kurie neveikia.
- 2009 01 12, 18:17
nemačiau reikalo laukt ilgiau. pagalvojau, kad mes su era kaip kokios idiotės vargstam dėl žmonių, kurie čia neužeina mėnesių mėnesius.
o užduotis visada galima modifikuot, neturi šuns, bet turi šunį nulis, taigi gali pavedžiot nulio šunį. taisyklės nebus keičiamos.
o užduotis visada galima modifikuot, neturi šuns, bet turi šunį nulis, taigi gali pavedžiot nulio šunį. taisyklės nebus keičiamos.
- 2009 01 12, 18:20
Ir man tada tektų apkrauti nulį prašymusi visų pirma, pas ją į svečius, visų antra, leidimu kažkur tempt jos šunį? Juoba, kad to šuns dar negalima vedžioti, kiek žinau. Čia jau gaunasi vos ne papildoma užduotis nuliui.
Čia šiaip, pamąstymui. Įtariu, kad temos nebesikursiu, jei jau tektų ŠITIEK verstis per galvą dėl užduočių, kurios turėtų būti trumpalaikės, neapkraunančios ir nereikalaujančios kažko ypatingo, kaip, pavyzdžio atveju, laiko apsilankyti pas kažką, kito žmogaus laiko, ir pan.
Čia šiaip, pamąstymui. Įtariu, kad temos nebesikursiu, jei jau tektų ŠITIEK verstis per galvą dėl užduočių, kurios turėtų būti trumpalaikės, neapkraunančios ir nereikalaujančios kažko ypatingo, kaip, pavyzdžio atveju, laiko apsilankyti pas kažką, kito žmogaus laiko, ir pan.
Aš nesusikirtau. Aš atradau 10000 būdų, kurie neveikia.

man labiau patinka kad vykdytų mano, o ne aš jų